18.03.2019  |  Business  |  Branchenyt

Red Dot Design Award åben for tilmelding

Den prestigefyldte designpris ændrer kriterierne for kategorien omkring kommunikationsdesign og melder nu åben for tilmelding.

Under mottoet "På jagt efter godt design og kreativitet" tildeler juryen ”Red Dot Seal of Quality” til overbevisende brands og skarpt kommunikationsarbejde.

Fra i dag og frem til den 28. juni kan designere, agenturer, virksomheder og kreative bureauer tilmelde sig inden for områderne "Brands" og "Communication Design". Prisen Red Dot Award: Communication Design er derfor ændret til at hedde Red Dot Award: Brands & Communication Design.

Og det er altså første gang, at konkurrencen vil vurdere forslag fra brands, der viser et konsekvent image på tværs af forskellige kanaler - f.eks. ved brug af logoer, annoncer, emballager og websites, der understøtter brandet og dets værdier. Der kan indsendes forslag fra mange forskellige brancher.

Professor Dr. Peter Zec, der er stifter og CEO for Red Dot Award, forklarer årsagerne til ændringen: "Vi har besluttet at reagere på udviklingen på markedet og tilpasse konkurrencen i overensstemmelse hermed. Efter direkte kontakt med vores deltagere og prisvindere er det gentagne gange blevet klart for os, at de ønsker at præsentere sig som integrerede brands. Det gør vi nu muligt".

Vinderne af Red Dot Award: Brands & Communication Design 2019 vil blive officielt kåret den 1. november 2019 i forbindelse med awardshowet: ”Red Dot Gala and Designers’ Night” i Berlin.

www.red-dot.org

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere