21.01.2020  |  Business  |  Bad

Rapid SLX – Hvil i nuet, men vær klar til i morgen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den fremtidssikrer Rapid SLX cisterne fra GROHE gør det nemt, at være klar på fremtiden. Men den gør det også ganske rart at være i nuet.

Cisternen passer nemlig til alle standard væghængte toiletter i GROHEs sanitetskeramikserier, Bau, Cube, Euro og Essence. Serierne indeholder både toiletter og håndvaske.
Se mere om vores GROHE Rapid SLX-cisterne

Bau
Vores Bau-serie er fremstillet til at levere alsidighed til det moderne liv. Serien har runde og bløde former og velegnet til badeværelser på både hoteller, kontorer og i boliger. Dens moderne stil gør den til den perfekte løsning til dit projekt, der passer til enhver smag.
Se mere om Bau-serien

Cube
Cube-serien lægger vægt på rene linjer og en minimalistisk stil der på én gang tilfører badeværelset luksus og enkelhed. Med Cube-serien kan der skabes en indbydende by-oase med et let og moderne udseende, der giver ro fra den hektiske hverdag.
Se mere om Cube-serien

Euro
Hvis du indretter et badeværelse med produkter fra vores Euro-serie opnår du et badeværelsesmiljø, der er fleksibelt og praktisk, samtidigt med at det er pænt og skiller sig ud.
Se mere om Euro-serien

Essence
Gennem klarhed og finesse kan Essence-serien vise dig vejen til en personlig spa-oplevelse i dit eget badeværelse. Seriens slanke profil og naturlige rene linjer giver et roligt udtryk, idéelt til et afslappende badeværelse.
Se mere om Essence-serien

Med vores nye Rapid SLX-cisterne kan man altså vælge mellem et bredt udvalg af væghængte toiletter i flere forskellige designs. Og ønsker man en dag at erstatte det væghængte toilet med et showertoilet som f.eks. Sensia Arena fra GROHE, så kan man let gøre det – Rapid SLX er nemlig fremstillet helt klar til det.

Se mere om vores sanitetskeramik i vores brochure

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

https://www.grohe.dk/da_dk/

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig på at tilbyde "Pure Freude a Wasser". GROHE har siden…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere