08.11.2016  |  Business  |  Branchenyt

PYTT Living viser nyt showroom til bloggere og instagrammere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Torsdag den 27. oktober 2016 havde PYTT Living rullet den røde løber ud til event for bloggere og instagrammere.

En aften med højt humør

Der var højt humør, smil og latter blandt de inviterede gæster. Der blev udvekslet idéer og inspiration på kryds og tværs og der var rig mulighed for at opleve en verden af PYTT.

Bloggerne og instagrammerne havde denne aften mulighed for både at se og mærke alle produkterne i PYTTs nye showroom. Der var rig mulighed for at smide sig i sengen og mærke det lækre sengetøj. Showroomet blev indviet med stor succes og der var god feedback fra de inviterede.

Mærk vores kvalitet

For PYTT Living er kvalitet en afgørende faktor, og vi gør meget ud af, at man kan mærke den kvalitet og det håndværk der er lagt i produkterne. Som kunde er det vigtigt at man kan mærke produkterne, for så mærker man den kvalitet der er tale om. Du kan også få lov til at mærke kvaliteten og se nærmere på vor produkter og forskellige designs. Showroomet viser alle vores designs og de mange kombinationsmuligheder - vi er på adressen lagerførende og klar til at levere fra.

Vi byder alle velkomne i vores nye showroom og glæder os til at se dig!

Ønsker du at besøge vores showroom, så kontakt os og lav en aftale.

Du finder vores showroom på adressen:
industrivej 11

6650 Brørup

Telefon: +45 8834 12 12

Mail: info@pytt-living.com

Åbningstider:

Kontorets åbningstider: Mandag – Torsdag 8.30 – 16.00 | Fredag 8.30 – 14.00

Enkelte af billederne er venligst udlånt af deltagerne.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere