21.03.2017  |  Bloom  |  Outdoor

PowerGearX™ - nye beskæresakse og hæksaks

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fiskars’ patenterede PowerGear™ er den mest effektive klippemekanisme på markedet. Den både tripler klippe- styrken og distribuerer den jævnt. Og dertil er klippekraften i PowerGear™ gjort endnu skarpere med ergonomisk videreudvikling. Havearbejdet er med andre ord overstået med få klip!

Beskæringssakse
Den nye PowerGear™ X-serie inkluderer to beskæringssakse med sideskær – og én med modskær. Sideskær er egnet til let beskæring og klip i ferskt træ, mens modskær er optimeret til grovere beskæring og klip i dødt træ, hvor et rent klip ikke er altafgørende.

Hvis klippet er for tæt eller for langt fra stammen, vil træet bruge sin energi på at hele disse beskæringsfejl i stedet for at vokse, og samtidig gør forkerte klip planten mere modtagelig overfor sygdomme. Det nederste blad på sideskær-saksene i PowerGear™ X-serien giver et præcist klip i korrekt afstand fra stammen og dermed det bedst mulige resultat.  

Den geniale PowerGear™-mekanisme er suppleret med skarpe, rustfri stålblade af høj kvalitet og en let FiberComp™-konstruktion. Det unikke, roterende Softgrip™-håndtag kombineret med ekstra hårde blade sikrer et let, præcist og sikkert klip.

PowerGearX™-beskæringssakse er velegnet til mellem og store hænder - og kan klippe grene op til 2 cm i tykkelse.

Hækkesaksen
Også hækkesaksen har den unikke PowerGear™-mekanisme, som klipper tre ganger så let sammenlignet med mere almindelige mekanismer. Dermed får du en hækkesaks, hvor du skal yde et minimum, selv når de strideste buske og hække skal trimmes.

Alle klinger i PowerGearX-serien er i rustfrit stål og belagt med PTFE, som reducerer klippefriktion og forhindrer at beskæringsrester sætter sig fast på bladene. Slutresultatet er et rent klip, der heler hurtigt. Dertil giver Softgrip™-håndtaget komfort og balance, når du klipper.

PowerGear™ -serien har 25-års garanti. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere