11.10.2019  |  Kitchen  |  Food

Pluk friske krydderurter året rundt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Giv krydderurterne de optimale vækstbetingelser på køkkenbordet med Eva Solos Selvvandende Herb organiser, der er vinder af designprisen Red Dot Award 2019.

Med en Selvvandende Herb Organiser er det let at nyde friske velduftende krydderurter året rundt – også selv om du skal på forlænget weekend. Det selvvandende system, der kan rumme 0,5 liter vand, sikrer, at vandet selv finder vej til keramikpotten, som udtryksfuldt danner rammen for urternes trivsel.

Herb organiser har et selvvandende system, som sørger for at holde krydderurterne friske uden vanding i flere dage om nødvendigt. Herb Organiser giver optimale vækstbetingelser for krydderurterne, fordi de står på en kapilærdug, som transporterer vandet fra vandreservoiret i bunden af keramikpotten op til planterne. Vandreservoiret kan rumme op til 0,5 liter vand, så der skal blot påfyldes vand jævnligt, og derefter klarer systemet selv vandingen. Herb organiser har praktiske bæregreb i hver ende og er derfor let at flytte rundt efter behov. Den kan rumme op til tre standardstørrelser krydderurter i egne plastpotter. Alle dele, undtaget kapilærdugen, tåler maskinopvask.

• Materiale: Keramik og kunststof.
• Mål: L 31 x B 13 x H 13 cm
• Vejledende udsalgspris: 399,95 DKK

Se mere om Herb organiser her

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere