11.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Pillow talk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Juna har fingeren på pulsen, eller puden, fristes man til at sige, for tekstiluniverset er i dag under markant forandring.

Som tekstilproducent siden 1972 er Juna vant til at have fingeren på pulsen. Eller fingeren på puden, fristes man til at sige, for tekstiluniverset er i dag under markant forandring. Hverdagens brugsdesign som sengetøj og håndklæder er fortsat i høj kurs og raffineres hver sæson med nye farver og materialer, sideløbende med at tekstil boomer som indretningsobjekt. Tæpper, polstrede møbler, gardiner, måtter og puder – alt er tilladt, når det kommer til at sætte stoflighed og sanselighed på boligen, og så er mindre tekstilprodukter oplagte, når tidens modeluner skal følges. Med det for øje styrker Juna dette forår sin pudekategori og føjer tre nye, trenddrevne design til sortimentet, der indbyder til pillow talk i sofaen, stolen og på sengen i stærke grafiske, men også vidt forskellige udtryk.

  • Juna Skyline Pude (45 cm X 45 cm) i jacquardvævet bomuld findes i farvekombinationerne petroleum/sand og mørkegrå/lysegrå og koster 349,95 kr. (vejl.)
  • Juna Waves Pude (45 cm X 45 cm) i bomuldsjersey med quiltning findes i farverne lyseblå og petroleum og koster 349,95 kr. (vejl.)
  • Juna Cross Pude (45 cm X 45 cm) i bomuldsjersey findes i farvekombinationerne petroleum/sand og sort/mørkegrå og koster 399,95 kr. (vejl.)
  • Juna Komet og Diamant puderne er allerede nu i butik i i to forskellige størrelser og flere farver til priser fra 449,95 til 499,95 kr. (vejl.)

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere