16.11.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Vintagedesign

Høj materialekvalitet og et stilfuldt design er kendetegnende for den elegante Pillivuyt Gourmet-kollektion. Med den nye Durance-serie lanceres nu et eksklusivt vintagelook. Et look, der er lige så holdbart som Pillivuyt Gourmets mange slidstærke gryder, potter og pander.

Durance er fremstillet af 18/10 rustfrit stål og aluminium. Pander og gryder har en kraftig 2,5 mm 3-lags konstruktion af rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål, hvor aluminiumslaget sikrer en optimal varmefordeling.  

Serien har pånittede, støbte stålhåndtag, som er PVD-forgyldte, og sammen med den særlige polering af ydersiden givet det Durance-produkterne det superflotte vintagelook.

Seriens tre stegepander har en diameter på henholdsvis 20, 24 og 28 cm, mens sauterpanden med låg måler 24 cm i diameter. De to kasseroller måler 16 og 18 cm i diameter og rummer henholdsvis 1,5 og 2 liter. Endelig måler de to gryder med låg 20 og 24 cm, hvor den lille gryde rummer 2,9 liter og den store gryde 5 liter.

Durance har glaslåg med damphul samt praktiske målestreger indvendigt på kasseroller og gryder. Produkterne passer til alle varmekilder, inklusive induktion, og tåler opvaskemaskine. Durance er klassisk design kombineret med moderne funktionalitet og bekvemmelighed.

www.pillivuyt.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere