16.02.2023  |  Kitchen  |  Udstyr

Det er allerede nu muligt at undgå PFAS med pander, gryder og springforme fra Heirol

Indhold fra partner Hvad er dette?

Medierne fortæller dagligt om nye foruroligende fund af PFAS (fluorstoffer) i naturen, drikkevandet, fødevarerne, tøj - og kogegrej. Men allerede nu – mens vi venter på forbuddet – er det muligt at mindske PFAS'en i dit eget nærmiljø!

Stegepander og gryder er nogle af de mest direkte kilder til PFAS i dagligdagen, men ikke i Heirols produkter:

Heirol har allerede taget skridtet med en PFAS-fri fremtid: Så deres bageforme, stegepander, gryder og potter er garanteret PFAS-fri – stofferne findes ikke i varerne selv; og de bliver heller ikke brugt i produktionen!

Og de har flere serier af stegepander og gryder til at tilfredsstille både de prisbevidste, de kvalitetsbevidste – og alle os ind imellem.

BAGEFORME Heirol PRO

Heirols bageforme er PFAS-fri.
De er lavet af lidt tykkere aluminiumsplader end de fleste andre bageforme, og det gør dem superholdbare.
Du føler med det samme, at det er godt kram, når du tager fat i dem!

GROOVE-serien

PFAS-fri keramisk belægning. Groovepanderne har lodrette sider, der gør, at dét, der for eksempel er en 24cm pande i virkeligheden svarer til en 28cm pande.
Belægningen er uhyggeligt effektiv – og naturligvis PFAS-fri.

CERASAFE-serien

Samme PFAS-fri belægning som Groove, og virkeligt flot udført: Et godt, tykt stållag og med håndtag, der ligger godt i hænderne

STEELSAFE-serien

Kraftige pander (stål-alu-stål) med lækre håndtag. Ovenover den PFAS-fri belægning er lagt et fint net af metal, der beskytter belægningen.
Af samme årsag giver vi 5 års garanti på panderne!

ALLSAFE-serien

Der er intet mindre end 25 års garanti på denne serie af fuldblodsprofessionelle pander.
Der er hele 5 lag, og er den perfekte bøf-stegepande.
Stegepanden er uden belægning, men Heirol har støbt et særligt mønster i panden, der giver lidt den samme virkning som en belægning.

Vil du vide mere, så kontakt Gastro de Luxe på 71 999 010 eller besøg vores hjemmeside, gastrodeluxe.dk

Mere fra GASTRO DE LUXE

GASTRO DE LUXE

www.gastrodeluxe.dk

Vi leverer køkkenudstyr af højeste kvalitet til forhandlere indenfor både det professionelle marked og til det private marked. Vore kunder er de bedste køkkenbutikker (med udstyr til private og professionelle), storkøkkener, hoteller, barer og restauranter samt offentlige institutioner. Da vores varer er af højeste kvalitet, er det også vores…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere