13.10.2021  |  Kitchen  |  Food

God og grøn samvittighed med Berndes

Indhold fra partner Hvad er dette?

I mere end 100 år har Berndes begejstret gourmeter verden over med sine innovative produkter og høje kvalitet.

Nu lancerer Berndes serien b.green, som består af gryder  og pander i mange forskellige størrelser – alle produceret i 100 % genanvendeligt aluminium fra brugte drikkedåser.

Med serien b.green sætter Berndes ekstra fokus på miljøhensyn og optimal udnyttelse af klodens ressourcer – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Resultatet er en række lækre gryder og pander med ekstraordinær hårdhed og holdbarhed, som samtidig giver grøn samvittighed. For når man genbruger aluminium, sparer man mindst 90% af den energi, der ellers skulle bruges på at udvinde aluminium af bauxit.

Optimal varmefordeling

Med 43 brugte drikkedåser får man en 28 cm-stegepande i genbrugsaluminium, som ikke indeholder andre metaller, men er 100% rent – fordi der er tale om genbrug fra fødevareindustrien. Samtidig er det et homogent materiale, og det giver en høj varmefordeling såvel som en ensartet hårdhed.

Den miljøbevidste b.green.serie har desuden induktionsbund med et patenteret gitter, som fordeler varmen optimalt. Panden er udstyret med et ergonomisk håndtag, som giver en sikker håndtering, og den hårde quartz slip-let belægning indeholder hverken PTFE eller PFOA. Samtidig virker den kraftige belægning i bunden forseglende og forhindrer rust. 

Stort sortiment

Med b.green lancerer Berndes et bredt sortiment bestående af fire pander med en diameter på henholdsvis 20, 24, 28 og 30 cm, en kasserolle, som rummer 1,4 liter, og to sauterpander med låg, der rummer henholdsvis 3,1 og 3,5 liter. Desuden fås serveringspande med låg, som rummer 3,5 liter, gryder med låg til henholdsvis 3,8 og 5 liter samt en wok, der rummer 3,6 liter, og en crepepande med diameter på 25 cm.

b.green serien produceres i Italien af drikkedåser, der for at mindske miljøbelastningen er indsamlet i nærområdet. Desuden er emballagen reduceret betydeligt for at mindske overflødig indpakning, og panderne leveres i et praktisk sleeve, som er fremstillet i FSC-certificerede materialer. Produkterne kan anvendes på alle varmekilder – og der er 4 års garanti på hele serien.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere