06.08.2018  |  Business  |  Branchenyt

OYOY Living Design opruster med ny direktør

Med et ønske om yderligere at opdyrke de eksisterende markeder og desuden gøre klar til vækst udvider livstilsvirksomheden OYOY Living Design A/S ejerkredsen med ny direktør.

Lotte Fynboe, der i 2012 grundlagde OYOY Living Design A/S har indgået nyt samarbejde med Søren Anker Hansen, som pr. 1. august 2018 indtræder som medejer og direktør i virksomheden.

”Jeg har igennem en periode søgt en ny konstellation for OYOY Living Design A/S. Jeg ønsker selv at kunne fokusere endnu mere på den kreative del og det produktudviklende arbejde i dagligdagen, og derfor er jeg glad for at Søren Anker ser de samme muligheder i virksomheden som jeg gør”, fortæller grundlægger Lotte Fynboe.

Søren Anker Hansen vil som direktør få ansvaret for den daglige ledelse – herunder salg, indkøb og den forretningsmæssige udvikling. Søren Anker Hansen har erhvervet sig en andel af virksomheden og indtræder i samme ombæring i bestyrelsen. Han kommer tidligere fra BESTSELLER A/S, hvor han igennem de seneste 14 år har arbejdet i flere positioner i wholesale og retail. Senest, og langt de fleste år, har Søren Anker Hansen arbejdet for datterselskabet BESTSELLER Retail Europe A/S, hvor han i ledende roller har beskæftiget sig med butiksdrift, ekspansion og ledelse af bl.a. ONLY og VERO MODA butikker i Europa.

”Efter flere års flotte resultater ser jeg store muligheder og et enormt udviklingspotentiale i OYOY Living Design A/S, og jeg glæder mig til at bidrage med mine indspark i virksomheden”, udtaler Søren Anker Hansen og fortsætter:

”Jeg glæder mig enormt til det samarbejde der venter med Lotte, de ansatte og ikke mindst OYOY Living Design A/S’ kunder, leverandører og samarbejdspartnere”.  

Fremtiden byder på vækst og en digital tilpasning

Lotte Fynboe vil i rollen som kreativ direktør varetage det overordnede ansvar for al design- og produktudvikling samt markedsføring.

Fremadrettet med Søren Anker Hansen i førersædet vil der være stor fokus på at opdyrke de eksisterende markeder hovedsageligt i Europa, og finde endnu bedre fodfæste hos de kunder, der allerede fører OYOY Living Design A/S’ produkter. Virksomheden står overfor en digital tilpasning til gavn for kunder og samarbejdspartnere, og specielt en fremtidig B2B-platform for virksomhedens kunder vil få stor prioritet.

Derudover arbejdes der løbende med at styrke produktudvalget ligesom evt. opstart af nye designlinjer kan komme på tale. Her har virksomheden senest oprustet med ansættelse af designer Anne Stensgaard, som bidrager med relevant erfaring indenfor produktudvikling i branchen. 

www.oyoy.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere