21.10.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Nyttige krukker

Indhold fra partner Hvad er dette?

STORE-IT opbevaringsglas af Søren Refsgaard.

RIG-TIGs nye, funktionelle opbevaringsglas STORE-IT, designet af Søren Refsgaard, er velegnede til opbevaring af tørvarer som pasta, mel eller gryn. Lad dem stå fremme på køkkenbordet eller på køkkenhylden som et dekorativt element, eller brug dem i skuffer og skabe.

De lufttætte opbevaringsglas fås i tre størrelser; 0,5, 1 og 1,5 liter, og kommer alle med en terrakottafarvet silikonering, som en hyldest til traditionelle sylteglas, hvilket tilfører en ekstra dimension til det minimalistiske og stringente formsprog.

Det enkle og smukke design, gør sig også godt som vase med en smuk buket blomster fra haven eller som opbevaring af COOK-IT køkkenredskaberne, der ligeledes er designet af Søren Refsgaard. STORE-IT kan desuden bruges på kontoret til opbevaring af diverse kontor- og hobbyartikler, såsom sytråd, perler, papirklips, farveprøver mm.

Tags: RIG-TIG

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere