15.08.2016  |  Business  |  Branchenyt

Nyt designsamarbejde skaber innovative kontormøbler

Et nyt samarbejde mellem møbelvirksomheden jkOffice og arkitektfirmaet We Make Space har set dagens lys. De to virksomheder vil skabe en ny serie af kontormøbler.

En ny serie af innovative kontormøbler af høj kvalitet skal ændre vores syn på det klassiske kontorlandskab. Sådan lyder meldingen fra møbelvirksomheden jkOffice og arkitektfirmaet We Make Space, som netop har startet et nyt samarbejde op.

Læs også: Andersen Furniture og Rikki Tikki Company indgår designsamarbejde

”Vi ser en tendens til, at det moderne arbejdsrum er standardiseret, anonymt og uinspirerende. Alle rum ligner hinanden, og man fylder dem med de samme møbler. Det vil vi gøre noget ved”, siger Paw Stryhn, der er arkitekt hos We Make Space, til magasinet Byggeri+Arkitektur.

Den nye serie skal indeholde mødeborde, møbler til opbevaring, rumdelere, skillevægge og podielandskaber – alt sammen på hjul.

Funktion forenet med oplevelser
For møbelvirksomheden jkOffice har det været vigtigt at skabe møbler, som skal være revolutionerende og gode alternativer.

”I den nye designlinje var det vigtigt for os at arbejde bevidst med at forene funktion med oplevelse. Med We Make Space har vi fundet en partner, der kan være med til at udvide vores sortiment med møbler, der kan vende op og ned på den traditionelle kontorarbejdsplads”, fortæller Morten Broberg, der er daglig leder hos jkOffice.

Læs også: Skagerak og TAF Architects indgår samarbejde

Om samarbejdet siger Paw Stryhn følgende til Byggeri+Arkitektur:

”Det hele handler om at give virksomheder og enkeltpersoner muligheden for at komme udover de ganske få indgroede måder at opholde sig på. Og i samarbejdet med jkOffice har vi fundet frem til nogle fælles værdier om høj kvalitet og bæredygtighed, der gør mig meget fortrøstningsfuld på designseriens vegne”.

Serien bliver lanceret under navnet SpaceCraft, og det første produkt bliver mødebordet Heart, der vil komme i salg i efteråret 2016. jkOffice har som mål, at priserne skal være så lave som muligt.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere