28.04.2016  |  Interior  |  Tekstiler

NYHED! Tefal Smart Protect

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Smart Protect bliver det simpelthen ikke nemmere!

Tefals nye strygejern er med Smart Technology, som gør strygning let som en lej og du skal ikke tage stilling til noget! 

Denne teknologi sørger for den perfekte kombination af temperatur og damptryk, så du trygt kan bruge produktet på alle strygevenlige materialer. Ingen indstillinger - du starter bare når strygejernet er varmt. 

Og du behøver ikke være nervøs for at sætte ild til noget og ødelægge materialerne for produktet slukker automatisk efter 5 min. når det ligger ned og 8 min. hvis det står på hælen. 

Alt i alt et brugervenligt og yderst effektivt strygejern uden indstillinger!

Mere fra Groupe SEB Denmark A/S

Groupe SEB Denmark A/S

http://www.tefal.dk/

Groupe SEB gør livet lidt lettere! Med 150 år på bagen og flere innovative brands i porteføljen er Groupe SEB verdensleder inden for små el-apparater. Virksomheden opererer i næsten 150 lande og sælger omkring 200 millioner produkter om året baseret på en langsitet strategi med fokus på innovation, international udvikling samt h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere