15.01.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Tre nyheder indenfor varme drikke - OBH Nordica

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos OBH Nordica er vi stolte over at kunne præsentere tre ny produkter indenfor kategorien ’varmedrikke’

Kaffemaskine - Coffee Prio  

Kaffemaskinen til det lille køkken. En stilren kaffemaskine i sort plastik og rustfrit stål. Coffee Prio er ultrakompakt, så den kan passe ind i et hvert køkken – også selvom du bor i lejlighed. På trods af det kompakte design, behøver du ikke at gå på kompromis med mængden af kaffe, Coffee Prio brygger nemlig op til 6 kopper kaffe ad gangen, så der er kaffe til hele familien og sågar et par gæster. Coffee Prio har alt, hvad en lækker kaffemaskine bør have: Varmeholderfunktion, autosluk efter 40 minutter og drypstop-funktion.

Vejledende salgspris: 500,00 kr.

Læs mere på: https://www.obhnordica.dk/madlavning/kaffemaskiner/coffee-prio

Kaffemaskine – Adagio

Hold kaffen varm i lang tid. Det særlige ved denne nye model er, at kaffen brygges direkte i en dobbeltvægget termokande. Termokanden er enormt varmeisolerende og sikrer således varm kaffe i hele 4 timer. Adagio har desuden et flot, blankt, sort design. Bryg op til 1 L kaffe (eller 8 kopper) på en gang og nyd drypstop-funktionen for let anvendelse. Adagio er desuden udstyret med autosluk-funktion for din sikkerheds skyld.

Vejledende salgspris: 900,00 kr.

Læs mere på: https://www.obhnordica.dk/madlavning/kaffemaskiner/adagio

Elkedel – Duo Touch

Kog vand til te eller madlavningen. Denne smarte elkedel har en dobbeltvægget konstruktion, så selve kanden har en termofunktion, som sikrer at den forbliver kølig på ydersiden, mens den koger vand eller indeholder meget varmt vand. På den måde brænder klodsede eller små og nysgerrige fingre sig ikke og vandet forbliver varmt i længere tid. Duo Touch har en kapacitet på 1,5 L så du ikke behøver at koge over to omgange. Elkedlen har et elegant og stilrent design og er forsynet med autosluk-funktion, tørkogningsbeskyttelse og et dækket varmeelement.

Vejledende salgspris: 700,00 kr.

Læs mere på: https://www.obhnordica.dk/madlavning/elkedler/duo-touch

Mere fra Groupe SEB Denmark A/S

Groupe SEB Denmark A/S

http://www.tefal.dk/

Groupe SEB gør livet lidt lettere! Med 150 år på bagen og flere innovative brands i porteføljen er Groupe SEB verdensleder inden for små el-apparater. Virksomheden opererer i næsten 150 lande og sælger omkring 200 millioner produkter om året baseret på en langsitet strategi med fokus på innovation, international udvikling samt h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere