Groupe SEB Denmark A/S

www.tefal.dk/

Branche/Sektor:

Køkkenmaskiner, Køkkenudstyr

Om

Groupe SEB gør livet lidt lettere!

Med 150 år på bagen og flere innovative brands i porteføljen er Groupe SEB verdensleder inden for små el-apparater. Virksomheden opererer i næsten 150 lande og sælger omkring 200 millioner produkter om året baseret på en langsitet strategi med fokus på innovation, internat…

Læs mere  

Om

Groupe SEB gør livet lidt lettere!

Med 150 år på bagen og flere innovative brands i porteføljen er Groupe SEB verdensleder inden for små el-apparater. Virksomheden opererer i næsten 150 lande og sælger omkring 200 millioner produkter om året baseret på en langsitet strategi med fokus på innovation, international udvikling samt høj konkurrenceevne.

Groupe SEB’s mission er at gøre forbrugernes hverdag lettere og sjovere samt at bidrage til en bedre tilværelse med innovative produkter, der imødekommer forbrugerens personlige behov og forventninger. 

Brands

WMF

WMF har i over 160 år været synonym med topkvalitet inden for madlavning og kulinariske oplevelser. 100 millioner mennesker verden over bruger hver dag produkter fra WMF til madlavning, servering og spisning i hjemmet. Vores ansatte brænder for at forbinde mennesker ved at skabe fælles øjeblikke af høj visuel og kulinarisk kvalitet, både inden for hjemmets fire vægge, på farten og i udsøgte restauranter. Det kræver kvalitetsprodukter med et enestående design og perfekt funktionalitet at gøre hvert eneste måltid til en sand fornøjelse. WMF blev grundlagt i Geislingen an der Steige i 1853 og har siden slutningen af 2016 været en del af den franske Groupe SEB.

OBH Nordica

Hos OBH Nordica vi er specialiserede i køkkengrej, køkkenmaskiner, produkter til personlig pleje og andre husholdningsartikler med dristigt design og innovative funktioner.

For os, går godt design ud over et attraktivt udseende - vi ønsker, at hele oplevelsen og den daglige brug af et produkt, er positivt og let.

Det er, hvad "Designing good life" betyder for os.

Tefal

Tefal bestræber sig på at forstå forbrugernes behov og finde nyskabende løsninger. Historien viser, at Tefal er en virksomhed, der udvikler innovative produkter i verdensklasse.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere