22.06.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Lav kaffe som en Barista

Indhold fra partner Hvad er dette?

En god kaffemaskine kan fremstille kaffe, der matcher den pour-over-kaffe, du kender fra kaffebarerne. Det kræver dog, at den kan ”bloome” kaffen ordentligt, og til det formål har OBH Nordica lanceret kaffemaskinen Blooming.

Ud over at kaffens kvalitet og vandtemperaturen har indflydelse på smagen, så er ”blooming”, der betyder afgasning af bønnerne, også et vigtigt aspekt.

Helt konkret indeholder kaffebønner altid en vis portion kuldioxid, og den trænger ud, når de malede bønner kommer i kontakt med det varme vand. Hvis du laver stempelkaffe eller pour-over har du måske lagt mærke til, at kaffen hæver sig, når der tilsættes vand – den ”blomstrer” op (heraf navnet blooming).

Det er ganske enkelt kuldioxid, der fordamper fra kaffen, og dermed blæiver smagen rund, blød og med en rigere aroma.

Det kan være en besværlig og lidt langvarig affære at bloome kaffen selv, men med Blooming får du en ECBC-certificeret kaffemaskine, der gør det for dig. Du fylder blot vand og kaffe på og trykker på en knap – så går der ca 6 minutter, før du har 10 kopper lækker kaffe.

Mere fra Groupe SEB Denmark A/S

Groupe SEB Denmark A/S

http://www.tefal.dk/

Groupe SEB gør livet lidt lettere! Med 150 år på bagen og flere innovative brands i porteføljen er Groupe SEB verdensleder inden for små el-apparater. Virksomheden opererer i næsten 150 lande og sælger omkring 200 millioner produkter om året baseret på en langsitet strategi med fokus på innovation, international udvikling samt h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere