04.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

Nuura har vækst over hele linjen

Den danske belysningsvirksomhed, Nuura, har netop offentliggjort et tilfredsstillende regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020.

Bruttofortjenesten mangedobles fra 1,1 mio. kroner i 2018/19 til 6,1 mio. kroner i 2019/20. Fremgangen ses også i overskuddet, som går fra et underskud efter skat på -1,2 mio. kroner i 2018/19 til et årsresultat på 2,4 mio. kroner i 2019/20.

Egenkapitalen ender i plus i 2019/20 mod -2,4 mio. kroner i 2018/19.

Ifølge virksomheden skyldes den flotte vækst en klar international strategi fra ejerkredsen, hvor Nuura fra lanceringen på Stockholm Furniture Fair i 2018 hurtigt blev en global spiller med salgsaktiviteter i mere end 30 lande. I dag er Nuura blandt andet repræsenteret i hele Europa, Nordamerika, Australien og Japan.

"Vi er enormt tilfredse med den udvikling, som vi har oplevet, hvor vi på blot to år efter lanceringen af Nuura realiserer et positivt resultat", siger direktør, Nadia Lassen.

Derudover har medarbejderstaben været omstillingsparate og har alle bidraget med en iværksætterånd, som har resulteret i at flere større projekter rundt om i verden, er blevet realiseret. Nuura har leveret lamper til hoteller i blandt andet London og Zürich samt restauranter i Paris, Oslo og København.

"Under nedlukningen i marts 2020 lavede vi omgående et revideret budget for 2019/20. Det gik dog hurtigt op for os, at vi havde været alt for konservative, og i april opjusterede vi budgettet, og lagde endda 25 procent til omsætningen i forhold til det oprindelige budget. Siden da har det ikke stået stille hos os. Vi har formået at fastholde vores ordrer, og vi har hele tiden haft tro på fremtiden", fortæller Nadia Lassen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere