NorviGroup Denmark A/S

norvigroup.dk

Branche/Sektor:

Boligtekstiler, Interiør

Om

Hos NorviGroup Denmark A/S designer, udvikler og producerer vi dyner og puder på fabrikken i Vamdrup - det har vi gjort i mere end 20 år. Vi er nok mest kendt som Quilts of Denmark®, der i dag er vores største brand med det absolut største sortiment indenfor dunprodukter.
Vi var de første til at udvikle en aktiv temperatur regulerende dyne ved at udny…

Læs mere  

Om

Hos NorviGroup Denmark A/S designer, udvikler og producerer vi dyner og puder på fabrikken i Vamdrup - det har vi gjort i mere end 20 år. Vi er nok mest kendt som Quilts of Denmark®, der i dag er vores største brand med det absolut største sortiment indenfor dunprodukter.
Vi var de første til at udvikle en aktiv temperatur regulerende dyne ved at udnytte NASA forskning i vores Temprakon® produkter. I dag er der mange lignende produkter - men hvis du vil have "originalen" som stadig udvikles og er bedst, skal du vælge Temprakon®.
Efter fusionen med vores norske søsterselskab i 2019, har vi udvidet sortimentet med bl.a. sengetøj under mærkerne TuriForm®, der repræsenterer tidens trend og moderne farver samt Borås Cotton®, der står for den mere klassiske stil og eksklusive mønstre. Begge mærker er produceret i højeste kvalitet.

Kontaktpersoner

Kenneth Trilander

Store Trainer (DK)

Jens Rosenthal

Country Manager (DK)

Brands

Danske dyner og puder i Verdensklasse

Quilts of Denmark® er vores mest kendte varemærke - ikke mindst for den meget høje kvalitet, som alle produkter under dette brand udstråler. Som navnet antyder er de fleste af vores dunprodukter fremstillet på vores danske fabrik, der er placeret i Vamdrup, der ligger i det sydlige jylland.

Der er forskellige serier under brandet, f.eks. nænsom®, der er en allergivenlig serie - der er anbefalet af Astma- og Allergi Danmark. Dozy® er specielt udviklet til de små poder, der også fortjener det allerbedste sovemiljø. Derudover har vi også HAPPY kids serien, der dog primært anvendes til kampagnevarer, der flotter sig på både pris og kvalitet. Vores absolut mest eksklusive brand er emoq®, hvor der er kælet for samtlige detaljer, materialevalg, emballage og POS materiale til hele shop-in-shop løsninger.

I 2019 startede vi på at udvikle en ny serie under Quilts of Denmark® - vi kalder serien for Danske Øer, der er en komplet dyne- og pudeserie, der hylder de danske øer, med det bedste fra dansk design og produktion. Produkter kom på hylderne henover sommer og efterår 2020.

Sidste nye skud på stammen er Butterfly Silk of Copenhagen, der byder på en lang række produkter i den allerbedste silke - både dyner, puder, sengetøj og lagner i det eksklusive materiale.

www.quiltsofdenmark.dk

Newest technology. Best from nature. World's best sleep.

THAT’S ONE SMALL STEP FOR A MAN, ONE GIANT LEAP FOR MANKIND

Nogle gange er den mindste innovation den største revolution. Temprakon blev oprindeligt  skabt med teknologien og mikrokapslerne fra NASAs rumdragter, der hjalp astronauter til  at regulere temperaturen under ekstreme forhold i rummet. Temprakon sætter nye standarder for dyner og puder – og har i mere end 15 år givet bedre søvn til tusindvis af forbrugere.

www.temprakon.dk | facebook

Styles and colors of today

Skandinavisk design.

Den norske kunstner og designer Turi Tobiassen har skabt et varieret sortiment, du kan kombinere på kryds og tværs til dit helt eget udtryk. Turiform® er skandinavisk design med blik for fine detaljer og både kølige og varme farver, der passer sammen i en større helhed.

www.turiform.dk

Classic styles and quality for more than 200 years

Eksklusiv. Klassisk.

Jord, træ, vilde planter og hav. Inspirationen er tydeligt nordisk natur og skiftende årstider, og de mange fine designs og afstemte nuancer emmer på en gang af frisk luft og uforstyrret ro. Med Borås Cotton® inviterer du kvalitet og eksklusiv stil indenfor i dit soveværelse.

www.boråscotton.dk

Navnenyt

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere