15.04.2016  |  Business  |  Branchenyt

Normann Copenhagen vinder Red Dot for møbelserie

For første gang nogensinde vinder Normann Copenhagen en Red Dot Award for en møbelserie. Serien hedder Era, og den er tegnet af Simon Legald.

Da de internationale Red Dot Design Awards for nyligt blev uddelt, kunne Normann Copenhagen hive en af dem med sig hjem.

Normann Copenhagen vinder prisen for sin møbelserie Era, som er designet af Simon Legald, og som består af karakteristiske lænestole og en sofa.

Læs også: Normann Copenhagen vinder pris for ny loungeserie

”Vi er virkelig stolte af at modtage prisen. Det er første gang, Normann Copenhagen vinder med et møbel. Det er en produktkategori, som vi har lagt mere vægt på i de senere år. Det gør det endnu mere specielt, siger Poul Madsen, administrerende direktør hos Normann.

Det er Normann Copenhagens tiende Red Dot Award i alt. Møbelserien Era blev præsenteret på Salone Internazionale del Mobile i Milano i 2014.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere