To af danskernes foretrukne smage, lakrids og kaffe, skal nu kombineres i et samarbejde mellem
schweiziske Nespresso og danske Lakrids by Bülow. Det er det første skandinaviske
brandpartnerskab Nespresso indgår i.
”Samarbejdet med Lakrids By Bülow er et perfekt match for os, da vi deler en fælles vision om at
skabe uforglemmelige smagsoplevelser for vores kunder. Det er noget, vi ser frem til at udforske i
fællesskab”, siger Linda Fazekas, Nordic Marketing Manager hos Nespresso i en pressemeddelelse.
Kaffeambassadør hos Nespresso Niels Østergaard har sammen med food scientist hos Lakrids by
Bülow Francisca Listov Saabye udviklet nogle parringer af lakrids og kaffe, og derudover udviklet
opskrifter med ingredienserne.
"Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder den unikke smagsoplevelse af kaffe og lakrids.
Ligesom Nespresso har Lakrids by Bülow en lang tradition for smagssensorisk teknologi af høj
kvalitet, og det var derfor naturligt at fremhæve den unikke smagskombination sammen med dem.
Vi er overbeviste om, at kaffe og lakrids i kombination vil blive en ny favorit", fortæller Linda
Fazekas.
IDL