04.11.2022  |  Interior  |  Accessories

Nedtælling til den mest vidunderlige tid på året

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nedtællingen er officielt i gang, og endelig er det den mest vidunderlige tid på året, hvor du kan holde en glædelig jul og nyde en stille, hellig nat sammen med dine nærmeste og kære.

Uanset om du er på vej hjem til jul eller er i gang med at pynte hjemmet med hellige grene, har vi herligt pynt og nips til at få dit hjem til at funkle af julehumør.

Vi elsker, hvordan gamle julestrømper, sentimentale krybbescener og dit foretrukne familiepynt får lov til at stråle endnu mere, når det blandes med vores funklende snefnug, små fugle, guirlander af slikstribede klokker og vores hyggelige, farverige borddækning. Vores julekalendere er klar til at blive fyldt med slik og små indpakkede skatte, mens vores adventslys gør ventetiden mere end værd at vente på.

Shop Julenyheder

Vores bud på en moderne juleborddækning

Julen står for døren, og nu er tiden endelig inde til at samles med vores kære. Julefrokosten er en dejlig dansk tradition, hvor man nyder traditionelle retter og den gode stemning. Til den uformelle eller spontane julekomsammen har vi dækket et bord med vores Nordic Bistro service kombineret med vores Tvis bestik og et udvalg af vores glas.

Designfilosofien i Nordic Bistro serien er enkel: praktisk design, hvor funktionalitet og et enkelt udtryk kendetegner servicet med det naturlige ler på ydersiden og en klar, skinnende glasur på indersiden.

Shop Nordic Bistro

Dæk et klassisk julebord med et personligt præg
Vi har dækket et julebord med vores Nordic Vanilla service kombineret med vores Sletten bestik, Smoke og Amber glas og vores julepynt for at skabe en perfekt julekulisse. Uanset om du foretrækker en klassisk eller trendy borddækning, passer vores Nordic Vanilla perfekt til dig.

Shop Nordic Vanilla

Vi ønsker dig en glædelig jul og en god og hjemlig højtid

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere