25.06.2021  |  Interior  |  Design

Maiken Lindhardt nomineret til Kaldewei Future Award

Indhold fra partner Hvad er dette?

Designsamarbejde mellem Maiken Lindhardt og Broste Copenhagen udløser anerkendelse.

Maiken Lindhardt er møbel-, produkt- og indretningsdesigner. Hun har en master i møbel- og produktdesign, fra Royal Academy of Fine Arts i 2018, og er en bemærkelsesværdig, blomstrende designer, med et etableret studie i København, som nu anerkendes i det seneste Architektur & Wohnen til Kaldewei Future Award.

”De to designs udviklede sig fra en løbende undersøgelse af kompositioner og funktionelle behov - ved at modellere niveauer og overflader,” fortæller designeren Maiken Lindhardt og tilføjer: “Jeg ville se, om det var muligt at opnå flere typer opbevaringsløsninger med en skulpturel komposition". 

Maiken Lindhardt er møbel-, produkt- og indretningsdesigner. Hun har en master i møbel- og produktdesign, fra Royal Academy of Fine Arts i 2018, og er en bemærkelsesværdig, blomstrende designer, med et etableret studie i København, som nu anerkendes i det seneste Architektur & Wohnen til Kaldewei Future Award.

Maiken Lindhardt er møbel-, produkt- og indretningsdesigner. Hun har en master i møbel- og produktdesign, fra Royal Academy of Fine Arts i 2018, og er en bemærkelsesværdig, blomstrende designer, med et etableret studie, der har base i København.

Til Broste Copenhagen har Maiken Lindhardt designet en serie af hylder og borde i powder coated stål produceret i Europa. ”Ideen bag Svante-serien var at designe hylder med simpelt udtryk og masser af funktionalitet”, fortæller designer Maiken Lindhardt. 

”Hver tomme af designet er optimeret til at give brugeren den perfekte kombination af steder, hvor man både kan vise objekterne og skjule dem helt” siger Lindhardt. De er fremstillet i Europa, i pulverlakeret stål, og monteres let og elegant på væggen, via en ophængsskinne - en detalje Maiken Lindhardt rigtigt meget glad for, afslutter hun.

Udforsk designet 

Maiken Lindhardt står også bag designet af serien af Ninna-borde, hvis mål er at give ethvert hjem eller kontor et rent, æstetisk præg. ”Det startede med en idé om at skabe en overgang mellem det industrielle look og den bløde, hyggelige følelse”.

Det kommer via kombinationen af materialer, farver og form. Sammen med det stærke, visuelle udtryk er bordene nøje gennemtænkt, så de imødekommer de funktionelle behov i store og praktiske opbevaringsområder.

Bordene kommer i tre farver. De fremstilles i Europa, i mat pulverlakeret stål. Kollektionen består af to borde, der er skabt til enten at stå alene eller sammen. Når du sætter puden på Ninna Table High, kan du forvandle den til en skammel.

Udforsk designet 

Maiken Lindhardt er i foråret 2021 blevet indstillet til Kaldewei Future Award på baggrund af sine to designs for Broste Copenhagen. Siden 2012 har Architektur & Wohnen og KALDEWEI præsenteret unge designere, der bryder ny grund med deres kreationer og anerkender nu det unge talent.  

https://www.awmagazin.de/design-handwerk/kaldewei-future-award-by-aw-architektur-wohnen-2021

Mere fra Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

http://www.brostecopenhagen.com

Broste Copenhagen is more than just interior design. It is a way of life that we are eager to share with the world around us. Therefore, we create our products to reach a wide range of customers, not just the few.Broste Copenhagen is one of Scandinavia’s leading interior brands, based in Copenhagen and originates back to 1955. We have a long tradition of travelling the world for inspiration…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere