06.06.2019  |  Interior  |  Dekoration

Dæk et Nordisk-inspireret bord med Christina Dueholm

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der findes intet bedre end at sætte sig til rette ved et bord, velvidende at man har gjort sit bedste for at borddækningen spiller. Vi bruger alle sanser når vi spiser – og ofte gør vi det slet ikke bevidst.

Synssansen står faktisk for ca. 80 % af vores oplevelse før, under og efter et måltid. Det betyder altså meget, om maden er anrettet pænt og appetitligt, og at borddækningen ligeledes følger trop.

Christina Dueholm, en anerkendt dansk blogger, giver i samarbejde med Broste Copenhagen i sit bud på, hvordan man dækker et perfekt Nordisk bord. Christina er kvinden bag bloggen christinadueholm.dk, som hun har drevet i 10 år. Hun er uddannet designer, og har gennem tiden designet kollektioner for både Markberg, 2nd Day og Nordic Concept. I 2016 vandt hun Blogprisen indenfor kategorien mode og har med sine over 80.000 unikke månedlige læsere en af Danmarks største blogs.

Med en baggrund som designer og en lang karriere som professionel blogger spiller æstetik en stor rolle i hendes hverdag. Hendes skarpe øje for detaljer kommer særligt til udtryk i indretningen af hendes misundelsesværdige hjem, som er cool, skandinavisk og indbydende.

”Der er for mig flere ting, der spiller en vigtig rolle, når det kommer til den perfekte borddækning. Farver har f.eks. en stor betydning for det samlede visuelle udtryk. Jeg vælger derfor ofte et farvetema, inden jeg går i gang, og så elsker jeg tone-i-tone looket. En anden ting, som er afgørende for mig, er blomster. Friskt afskårne blomster giver stemning til ethvert bord, og her kan man virkelig lege med farver og nuancer.”

Se hele videoen på wwww.brostecopenhagen.com. Hvem ved, måske du finder lidt inspiration til din næste borddækning?

Mere fra Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

http://www.brostecopenhagen.com

Broste Copenhagen is more than just interior design. It is a way of life that we are eager to share with the world around us. Therefore, we create our products to reach a wide range of customers, not just the few.Broste Copenhagen is one of Scandinavia’s leading interior brands, based in Copenhagen and originates back to 1955. We have a long tradition of travelling the world for inspiration…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere