08.07.2019  |  Interior  |  Design

Broste Copenhagen AW19 Kollektion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Broste Copenhagen's Autumn Winter 2019 kollektion er en hyldest til livets simple glæder – og til alle de små udtryk for kærlighed og omtanke, vi lægger i tilsyneladende ubetydelige hverdagsrutiner. Hjemme er, hvor hjertet er, som man siger.

Glæden ved at dække bordet – med et par ekstra tallerkener til gode venner, der kommer uventet forbi til et enkelt, hjemmelavet måltid på en hverdagsaften. Den omsorg, man lægger i at forberede senge til overnattende gæster – når man lufter dynerne udenfor og sætter en buket friske blomster på natbordet, før de kommer. Den uselviske venlighed, når man står tidligt op på en kold og stille søndagsmorgen for at sørge for varm te og brød til resten af familien, der stadig sover trygt.

Broste Copenhagen Autumn Winter 2019-kollektionen er en hyldest til livets simple glæder – og til alle de små udtryk for kærlighed og omtanke, vi lægger i tilsyneladende ubetydelige hverdagsrutiner. Hjemme er, hvor hjertet er, som man siger. Det kan lyde som en idealiseret kliché, men der gemmer sig en sandhed i tanken om, at hjemmet er det sted, hvor kærlighed, omsorg og omtanke regerer. Mellem hjemmets fire vægge finder livet sted – hver dag. Og det bør vi pleje og værdsætte.

Ud fra disse tanker har vi skabt en kollektion med nye, vellavede møbler til din entré, dit køkken og din stue såvel som en stor mængde hverdagsgenstande – fra vasen i din vindueskarm til tallerkenerne på dit bord. Sammen skaber de, som brikkerne i et puslespil, det perfekte hjem. Eller de skaber et hjem til liv, som af og til er noget rod, af og til er vanskelige, af og til er fulde af uvished og frustration – og som af og til er … perfekte. Som regel på grund af de mennesker, vi har omkring os.

Som altid kan vores rødder i nordisk kultur og livsstil ses i den måde, vi forholder os til design på. Vi kan bedst lide, når køkkenet er udstyret med pålidelige redskaber, og stuen er fuld af møbler, som hele familien sætter pris på. Vi foretrækker at have en velovervejet tilgang til forbrug – og vælger altid materialer, der holder længe, og former, teksturer og mønstre, der vil forblive relevante henover årstiderne.

I denne sæson introducerer vi en ny, fleksibel sofa, der vil passe ind i næsten ethvert rum, et spisebord og et medfølgende sæt af funktionelle stole – og en udvidelse af nogle af vores mest populære bordservice-kollektioner med nye tilføjelser, der er designet til at fuldende det spændende udvalg. I anerkendelse af behovet for et hjem, der giver en fornemmelse af tryghed og tilhørsforhold gennem de lange vintermåneder, er sæsonens farver dybe, intense og fulde af varme – en klassisk etruskisk rød, indbegrebet af mosgrøn, smuk, mørk bordeaux. Alle er de omhyggeligt udvalgt til enten at komplementere eller kontrastere med hinanden på nye, elegante måder – uanset om du skal bruge et pudebetræk, der matcher din yndlingslysestage, eller en personlig borddækning med forskellige tallerkener, skåle og kopper. De hører sammen, ligesom dine familiemedlemmer gør, når du samler dem omkring middagsbordet.

Denne Broste Copenhagen Autumn Winter 2019-kollektion er skabt til dig – og til dem, du holder allermest af. For i sidste ende tror vi på, at det ikke er møblerne eller indretningen, der er det vigtigste i et hjem, men det menneske, der åbner døren.

Velkommen til en ny sæson!

Mere fra Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

http://www.brostecopenhagen.com

Broste Copenhagen is more than just interior design. It is a way of life that we are eager to share with the world around us. Therefore, we create our products to reach a wide range of customers, not just the few.Broste Copenhagen is one of Scandinavia’s leading interior brands, based in Copenhagen and originates back to 1955. We have a long tradition of travelling the world for inspiration…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere