21.10.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Mumitrolden i julehumør - den perfekte gave til pakkekalenderen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny Mumi drikkeflaske med julemotiv fra RIG-TIG.

Før sommeren lancerede RIG-TIG et nyt samarbejde med Moomin. Kollektionen, med illustrationer fra Mumitroldenes berømte verden, er blevet taget så godt imod, at den populære DRINK-IT vandflaske i den kommende sæson også vil kunne findes med et julemotiv.

Mumi DRINK-IT drikkeflasken hjælper dig med at forblive hydreret, når du er ude på eventyr. Den genanvendelige flaske på 0,75L har en stor kapacitet, hvilket gør den ideel til ture med familien. Den kan bruges til vand eller andre kolde drikkevarer som fx hjemmelavet limonade eller saft, til en cykeltur, eller når du er i skole eller på arbejde.

Med Mumi DRINK-IT vandflasken undgår du spontane køb af plastikflasker og bidrager således positivt til miljøet. Ud over drikkeflasken, inkluderer den eksisterende kollektion et to-go krus og en vakuumkande med illustrationer fra Mumitroldenes verden.

”Med produkter, der er miljøvenlige og lette at tage med sig, passer sortimentet utroligt godt med Mumitroldenes og deres venners værdier og interesser. De er eventyrlystne af natur, udforsker deres omgivelser og har stor respekt for naturen,” siger direktør Michael Ring.

Den svensktalende forfatter og kunstner, Tove Jansson, der voksede op i Finland, opnåede verdensomspændende berømmelse som skaberen af Mumihistorierne, der handler om en familie af eventyrlystne trolde, der bor i Mumidalen med deres venner.

Historierne om de hvide, runde Mumitrolde med store snuder blev skrevet og illustreret mellem 1945 og 1980, og er siden blevet oversat til mere end halvtreds sprog.

Det søde julemotiv er fra bogen ’Christmas comes to Moomin valley’ og viser bl.a. Mumitrolden, Mumifar, Mumimor, Snorkfrøkenen og Lille My i et snefyldt landskab rundt om et funklende juletræ.

Tags: RIG-TIG

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere