14.10.2015  |  Interior  |  Brugskunst

Mumi vågner af sit vinterhi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dette års Mumi nyheder som kun sælges i denne vinter sæson, er historien om Mumi der vågner af sit vinterhi og ser vinteren for første gang.

I Tove Janssons ’Mumis Vinter’ sover Mumierne normalt vinterhi, men Mumi vågner midt under den mørke vinter og kan ikke falde i søvn igen. Han står op og tænder en gammel olielampe og synes, det er et mærkeligt syn, der møder ham; hele hans familie ligger og sover, alle møbler er dækket til, og sengene står rundt om pejsen for at holde varmen. Udenfor er der mere mærkeligt hvidt pulver, der daler langsomt fra den mørke himmel ned over Mumidalen og gør den ugenkendelig hvid. Da en Mumi ikke lader sig skræmme let, træder Mumi ud i sneen og drager på vintereventyr.

"Jeg har set hele året, selv vinteren. Jeg er den første Mumitrold, der har oplevet hele året”
- Mumi, Mumis vinter, 1957.

Arabias elskede serie af Mumi krus, skåle og bestik bliver denne vinter kort udvidet med vintersæsonens produkter.  Farvekombinationen på serien er hvid, grå og sort med små farvestænk.  Motiv, såvel som farver, er oplagt som årets julegave for både voksne og børn.

Mere fra Fiskars Denmark A/S

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte f…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere