04.03.2020  |  Kitchen  |  Outdoor

Moderne og miljøvenlig på farten

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slut med engangskopper og dyr take-away kaffe. Med BRING-IT fra RIG-TIG får du en flot og praktisk to-go-kop der holder kaffen, teen eller kakaomælken varm, når du er på tur.

Slut med engangskopper og dyr take-away kaffe. Med BRING-IT fra RIG-TIG får du en flot og praktisk to-go-kop der holder kaffen, teen eller kakaomælken varm, når du er på tur. Brug den for eksempel på vej til skole eller arbejde, eller når du triller en tur med barnevognen.

BRING-IT er udført i dobbeltvægget plast, der sikrer en god termoeffekt. Låget er udstyret med en praktisk klik-knap, der kan betjenes med én hånd. Klik blot låget ned, så kan der drikkes fra alle sider af koppen, ligesom med en almindelig kop. Klik igen, og koppen er lukket. Du kan altså stadig nyde din kaffe, selvom den anden hånd skubber barnevognen eller holder tasken. Når du kommer hjem, er koppen let at rengøre, da den blot kan sættes i opvaskemaskinen.

BRING-IT er tilgængelig i rosa, blå, mintgrøn samt en ny, frisk forårsgul, der vil kunne findes online og i butikkerne fra marts.

PRODUKTINFO
Materiale: Plast, silikone
Mål: Ø 8,5 x 16,5 cm
Volume: 0,34 l.
Farve: Gul (SS20) + rosa, mørkeblå, mintgrøn
Vejl. udsalgspris: DKK 129,95

FORHANDLER
Kan findes her

RIG-TIG
RIG-TIG betyder ”lige, som det skal være”. Vi har fokus på at få designet helt rigtigt, så form og funktion er i perfekt balance, og alle produkter fungerer optimalt, når der er travlt i køkkenet. ’RIG-TIG’ betyder også, at priserne er helt rigtige - samtidig med at der tages hensyn til naturens begrænsede ressourcer gennem en cirkulær tankegang. Udviklet i samarbejde med danske og internationale designere, er RIGTIG kollektionen lig med smukke, innovative og prisvindende produkter til madlavning, bagning, servering og opbevaring samt livet på farten.

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere