28.09.2015  |  Interior  |  Brugskunst

Moderne nyheder til Mega fans

Indhold fra partner Hvad er dette?

Blå Mega Riflet er Royal Copenhagens mest omfattende serie og en moderne klassiker uden sidestykke. Med respekt for designarven og flair for nutidens æstetik og brugskultur udvides sortimentet løbende. Naturligvis også dette efterår, hvor en ny minimalistisk mini-terrin og en multifunktionel flaske supplerer det enkle og effektfulde mega-design.

I 2015 fejrer Royal Copenhagen 240 års jubilæum. I centrum står det musselmalede mønster, der er virksomhedens signatur og samtidig udgør fundamentet for de fleste af Royal Copenhagens stel. Det gælder ikke mindst Blå Mega Riflet, som Karen Kjældgård Larsen i 2000 skabte ved at sætte ung og urban storform på det klassiske musselmalede mønster, og dermed gav nye generationer deres helt eget porcelæn.

I dag er Blå Mega Riflet kult, og ambitionen er stadig den samme: At skabe en moderne fortolkning af porcelænsuniverset, hvor form og funktion går hånd i hånd og gør hverdagens gøremål smukke og luksuriøse. Det gælder også efterårets nyheder, der begge er skabt med tanke på multifunktion og enkelt formsprog, og leverer to forskellige bud på æstetisk opbevaring.

Moderne, minimalistisk porcelænsopbevaring hører ikke kun hjemme på middagsbordet. Også boligen – fra sofabord til sengebord – har brug for smukke og pyntelige hands-on produkter som sæsonens nye runde terrin med låg. Oprindelig blev designet brugt til servering af smør, men tidens store bonbonniere-trend har skabt nye behov og brugsmuligheder for det smukke design.            
Terrinen er således et elegant bud på et moderne smykkeskrin eller en nøglekrukke, der lægger ekstravagant låg på hverdagens smågenstande, ligesom den er oplagt på sofabordet, hvor aftenens søde afslutning frister med godter under det hemmelighedsfulde låg.

Med sit kegleformede, næsten asketisk design, sætter den nye 40 cl store flaske et handy og hypermoderne formsprog på Blå Mega Riflet-universet. Kanden kan anvendes til alt fra mælk og vand til olie, dressing, og det er ikke kun kandens ydre, der er innovativt. En kugle i låget sørger for, at indholdet doseres i passende mængder, og at kanden lukker helt tæt. Samtidig sørger den bløde silikonebelægning for, at den sidste dråbe slipper, og at designet bliver drypfrit.

Blå Mega Riflet kande (40 cl.) og terrin med låg (54 cl) koster hhv. 599 DKK og 999 DKK i vejl. udsalgspris.

Mere fra Fiskars Denmark A/S

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte f…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere