12.05.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Microplanes smukke og unikke 2-i-1 trøffeljern

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Microplanes nye 2-i-1 trøffeljern kan du både rive og skære trøfler i perfekte, ensartede skiver. Trøffeljernet har i 2022 vundet den tysk internationale designpris Red Dot Award, som bevis på Microplanes enestående design og kvalitet.

Trøffeljernets ultraskarpe blad er let justerbart, så trøflerne kan skæres i den ønskede tykkelse. Dette skaber ikke blot en visuel nydelse, men også en intens og ekstraordinær smagsoplevelse. Trøffeljernet kan bruges til mere end blot trøfler. Det fungerer også godt til at rive og skære bl.a. hårde oste, chokolade, svampe, radiser og hvidløg. For enden af Microplanes 2-i-1 trøffeljern er der en silikone anti-slip fod, som gør at rivejernet ikke glider på underlaget under brug. Samtidig beskytter anti-slip foden mod ridser i din bordplade.

Det nye trøffeljern er en del af Microplanes eksisterende Master-serie, som er kendetegnet ved de elegante og moderne håndtag i valnøddetræ. I 2017 vandt Microplanes Master-serie selv samme designpris, Red Dot Award.

Inspireret af Microplanes ekspertise og erfaring med træbearbejdningsværktøj er Master-serien omhyggeligt udarbejdet til at være den perfekte kombination mellem design og funktionalitet. Det er kombinationen af det smukke valnøddehåndtag, den robuste og tunge rustfrie stål kant, samt det ultraskarpe, foto-ætsede blad der sikrer det perfekte resultat hver gang. Den foto-ætsende teknologi gør, at skærene bliver skarpe som barberblade, som med præcision skærer ingredienser frem for at flå. Samtidig giver denne teknologi rivejernet en længere levetid i dit køkken. Dette er også årsagen til at Microplane tilbyder livslang garanti på deres produkter.

2-i-1 trøffeljernet fra Microplane er på lager nu!

Mere fra Hamonoya ApS

Hamonoya ApS

https://hamonoya-europe.com

Hamonoya er grundlagt i 2003 som en distributionsvirksomhed, der sælger eksklusivt køkkenudstyr og bageudstyr og home accessoires af høj kvalitet til mere end 2.000 butikker i Danmark, Norge, Island og Sverige. Vores produktportfølje omfatter i dag et bredt udvalg af produkter fra 25+ leverandører fra Europa, USA og Asien. Både funktionalitet, kvalitet og…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere