Hamonoya ApS

hamonoya-europe.com

Branche/Sektor:

Badeværelse, Boligtekstiler, Brugskunst, Gadgets, Husholdningsapparater, Interiør, Kunst og udsmykning, Køkkenmaskiner, Køkkenudstyr, Opbevaring, Personlig pleje, Service og borddækning, Udeliv

Om

Hamonoya er grundlagt i 2003 som en distributionsvirksomhed, der sælger eksklusivt køkkenudstyr og bageudstyr og home accessoires af høj kvalitet til mere end 2.000 butikker i Danmark, Norge, Island og Sverige.

Vores produktportfølje omfatter i dag et bredt udvalg af produkter fra 25+ leverandører fra Europa, USA og Asien. Både funktionalitet, k…

Læs mere  

Om

Hamonoya er grundlagt i 2003 som en distributionsvirksomhed, der sælger eksklusivt køkkenudstyr og bageudstyr og home accessoires af høj kvalitet til mere end 2.000 butikker i Danmark, Norge, Island og Sverige.

Vores produktportfølje omfatter i dag et bredt udvalg af produkter fra 25+ leverandører fra Europa, USA og Asien. Både funktionalitet, kvalitet og design er vigtigt for os, og vi er kræsne, når vi udvælger leverandører og produkter fra hele verden. Vi indkøber kun produkter, vi selv vil have i vores hjem

Vi sender alle varerne fra vores lager i Glostrup, hvor vi også har vores kontor og showroom. Kom forbi og besøg os i vores 250 m² store showroom, hvor vi har udstillet det meste af vores sortiment fra alle brand. 

Kontaktpersoner

Anne von der Heide

Salgssupport & Marketingansvarlig

Martin Riis

CCO

Brands

Drosselmeyer

Drosselmayers kollektion af køkkenredskaber og innovative lysestager fungerer som en modvægt til nutidens smid-væk-samfund.

Navnet Drosselmeyer kommer fra deres første produkt, den testvindende og stilrene nøddeknækker. Drosselmeyer er en figur fra eventyret ”Nøddeknækkeren og musekongen”. Drosselmeyer er et svensk designfirma, der fokusere på forenkling, funktionalitet og bæredygtighed. Drosselmeyer laver produkter, som er baseret på eksisterende objekter, men med en forbedret funktion og deres mission er, at forbedre hverdagens produkter. 

Drosselmayers kollektion af køkkenredskaber og innovative lysestager fungerer som en modvægt til nutidens smid-væk-samfund. Målet er at skabe produkter, der holder evigt. Med mere end 20 årserfaring og know-how er de eksperter i innovative og unikke løsninger. 

Se Drosselmeyers katalog her

Guardini

Bageforme prouceret i højeste, italienske kvalitet i med mere end 70 års erfaring.

Den italienske producent Guardini er med sine 70 år knowhow og høje kvalitet kendt verden over for deres bageforme. Bageformene er lette i materialet og nemme at anvende. Formene er  termisk ledeevne, der tillader varmen at sprede sig bedre, så du altid opnår det bedste resultat og ensartet bagning. Bageformene fra Guardini har desuden en non-stick belægning, hvilket gør frigelse og rengøring nemt.99% af Guardinis produktion foregår i Italien. 

Se Guardinis katalog her

Scottish Made

GROWN IN SCOTLAND. MADE IN SCOTLAND.

De håndlavede skære- og serveringsbrætter fra Scottish Made tilbyder en sjov og moderne måde at skære og servere på - fra at hakke garniture og grøntsager til servering af ost og kiks. Brætterne er fremstillet i eg fra miljømæssigt bæredygtige kilder i Skotland, hvilket sikrer fremtiden for denne smukke skotske ressource i mange flere generationer.

Naturally Med

Unikke, håndlavede produkter fra Skotland. 

Naturally Med fra Skotland laver håndlavede produkter ud af oliventræ. Hvert produkt er lavet ud af ét stykke træ, hvilket gør, at alle produkterne er unikke, da intet træ har de samme årer. Naturally Med er en familieejet virksomhed med en særlig kærllighed til bæredygtighed samt høj kvalitet og godt håndværk. 

Alle produkterne er lavet ved Middelhavet fra bæredygtigt oliventræ. Ingen levende træer bliver beskåret og brugt  til fremstillingen. Naturally Med har en bred produktportfølje af skære- og servingsbrætter samt skåle og andet køkkenudstyr. 

Se Naturally Meds katalog her

The Just Slate co.

Bredt sortiment i håndlavet skifer med prisvindende produkter.

The Just Slate Company fra UK blev grundlagt i 1992 og startede med en stærk dedikation til at lade det moderne udtryk smelte sammen med det naturlige islæt fra skifer. I dag er The Just Slate Company Englands største producent af skifer til boligindretning og deres sortiment er repræsenteret i hele Norden samt Frankrig, USA og Japan. 

Virksomheden har et bredt sortiment med prisvindende produkter. The Just Slate Company tilbyder bl.a. lækre serveringssæt og eksklusive skåle til bordet og boligen, samt fine skiferplader i flere størrelser. Skiferpladerne er håndlavet i Skotland og har er skumunderlag for at beskytte dine overflader samt afsluttet med en fødevaresikker belægning. Alle produkter leveres i flotte æsker af god kvalitet. 

Adhoc

Funktionalitet, skønhed, kvalitet og god smag.

Siden 1995 har tyske AdHoc skabt ud fra princippet omkring “design follows function”, og har formået at kombinere innovative designs med godt tysk håndværk. Funktionalitet, skønhed, kvalitet og god smag – er de ting som AdHoc vægter højest når de skaber produkter. AdHoc laver salt og peber kværne, kaffemøller, tilbehør til te, vin og bar. Deres bestsellers er bl.a. deres chilimølle som er gået sin sejrsgang verden rundt.

Det tyske kvalitetsmærke AdHoc har sågar vundet adskillige international priser for deres smukke designs. Men det betyder ikke, at Adhoc kun er smukt design. For med nogle af de allermest innovative folk i branchen er AdHoc konstant fokuseret på at give dig løsninger, som andre mærker ikke har tænkt på. Disse løsninger er altid udformet i de bedste og mest holdbare materialer. 

Se Adhocs katalog her

Teakhaus

Skrape, stilrene og yderst holdbare brætter af 100% bæredygtigt teaktræ.

Den amerikanske producent Teakhaus laver skærebrætter ud af 100 procent bæredygtigt teaktræ fra FSC® certificerede skove. Teakhaus er inspireret af kærligheden for mad, samt respekten for naturen. Teakhaus er skarpe på det stilrene design samt yderste høje funktionalitet og holdbarhed. 

Teaktræs naturlige skønhed kombineret med dets høje olieindhold og fugtbestandighed gør det til det ideelle materiale til et skærebræt. Det teaktræ, der bruges i fremstillingen af produkter fra Teakhaus, dufter og føles vidunderligt. Det hårde teaktræ vil holde dine knive skarpe i længere tid og samtidig giver det en glat følelse, bår du skærer. Brætterne er nemme at vedligeholde.

Se Teakhaus's katalog her

Root 7

Smykke designs og produkter med livtids granti.

Det engelske brand Root 7 laver termo drikkedunke i alverdens smarte designs. Flasken er dobbeltvægget i rustfrit stål. Ind imellem disse lag findes et kobberbelagt lag, som sikre ekstra lang tids varme eller kulde. Dette er også årsag til det ikoniske kobberlåg. 

Flaskerne kan holde drikkevarer koldt i op til 30 timer og drikke varme i op til 20 timer. Derudover er flaskerne BPA-frie og har et 100% læksikret låg. Oveni alt dette har produkterne fra Root 7 også livtids garanti. 

Root 7 tænker altid på bæredygtige løsninger. Deres indpakning er plastfri og de planer et træ per solgt flaske. Dette gør de i samarbejde med Eden Reforestation Projects. I 2020 plantede Root 7 over 100.000 træer.

Se Root 7's katalog her

Zassenhaus

Tysk håndværk med lang garanti.

Zassenhaus har lavet peberkværne siden 1867 og har dermed stor erfaring med at lave en peberkværn, der virker. Alle kværne er fremstillet af zirkonium-keramik, der kan kværne alt. Der er 25 års garanti på deres tysk-producerede kværne. Zassenhaus har også et stort udvalg af manuelle kaffekværne, hvor de har brugt de samme erfaringer som fra peberkværnene, så du formår at få den perfekte kaffe.  

Derudover laver Zassenhaus også skærebrætter af træ, træskåle, mortere, kaffedåser og meget mere. Zassenhaus har over 450 forskellige produkter i sortiment.

Se Zassenhaus's katalog her

 

Jean Dubost

Laguiole, 100% made in France.

Franske Jean Dubost har siden 1920 lavet professionelle knivredskaber til hjemmet. Virksomheden har efter 4 generationer af knivmagere, stadig fokus på god kvalitet og håndværk.

Laguiole Jean Dubost laver bestik, køkkenknive, køkkenredskaber og gaveæsker. Bestikket er i holdbar kvalitet og med sit sabellignende skaft ligger det godt i hånden. Bestikket retter sig til ethvert hjem, da bestikket fås i et bredt udvalg af materialer såsom træ, horn, metal og ABS.

Håndværk er en stor del af Jean Dubost identitet. Største delen af Laguiole bestik er lavet med håndkraft og kommer igennem 28 touch points på fabrikken, inden de bliver lagt i æskerne og klar til at blive fragtet fra Frankrig til Danmark og resten af verden. En del af håndværket er håndslibning af oliventræsskafterne og manuel påsætning af nitter, så de sikrer et bedst muligt produkt til deres kunder.

Se Jean Dubosts katalog her

Cilio

Stilfulde køkkenrekvisitter med et hint af Italien.

CILIO blev grundlagt i Solingen i Tyskland i 1993 og siden etableringen har CILIO udelukkende arbejdet med de bedste materialer og spændende italienske designs. Cilio tager udgangspunkt i italiensk inspireret produkter, så man stadig kan få den varme italienske fornemmelse når man bruger deres produkter.

Cilio er specialiseret i bar-, vin-, delikatesse- og kaffeudstyr. Ingen verden er så forskelligartet som kaffekulturen i Italien. Med Cilios kaffetilbehør kan du opleve duften og den italienske hengivenhed til kaffe til fulde.

Cilio har et bredt sortiment med mere end 550 varer. Cilio har bl.a. lækre køkkenredskaber i bæredygtigt oliventræ samt picnickurve til sommerudflugter.

Se Cilios katalog her

Küchenprofi

Tysk køkkenudstyr til professionelle- og amatørkokke siden 1923.

Den tyske producent, Küchenprofi, har siden 1923 lavet køkkenudstyr til professionelle, amatørkokke og alle der elsker god mad. Küchenprofi mener selv, at madlavning starter med forberedelse. De har sidenhen lavet et stort sortiment inden for områderne tilberedning, madlavning og servering. Küchenprofi har et varieret udvalg af basisvarer med alt fra piskeris og pizzaskærer til trøffelskærere og hummergafler.

Küchenprofi har over 750 varer i deres sortiment og investerer løbende i ny- og videreudvikling af deres sortiment. Et af deres innovative og nye produkter er deres 3-i-1 dejskraber, som hurtigt er blevet en af deres bestsellers.

Se Küchenprofis katalog her

Kochblume

Køkkenredskaber af fjederstål og 100 % fødevaresikkert BPA-fri silikone.

Tyske Kochblume har specialiseret sig i at udvikle og producere køkkenudstyr i højkvalitets silikone til madlavning, bagning og opvask.

Produkterne fra Kochblume er lavet i fjederstål og 100% genanvendeligt silikone, som tåler temperaturer fra -40°C til +260°C. Silikonen er fremstillet af Silicium også kaldet kisel, som hovedsageligt produceres af sand. Derudover behøver silikone, modsat de fleste typer plastik, ingen kemiske blødgøringsmidler, hvilket gør det er 100% fødevaresikkert samt BPA-frit. Kochblumes produkter er nemme at rengøre i hånden eller i opvaskemaskinen.

Fjederstålen kan ikke ses på produkterne, da det er omgivet af silikone, så man ikke ridser sine pander og gryder. Fjederstålen fungerer som redskabets kerne og gør redskabet mere stabilt.

Kochblumes største bestsellers er deres køkkenredskaber i silikone og fjederstål samt deres overkogningslåg, som forhindrer dig i at vandet koger over.

Se Kochlumes katalog her

Lékué

Unikke og effektive køkkenredskaber i høj kvalitet, lavet til at kunne bruges igen og igen.

Lékué går op i design, originalitet og håndværk. Lékué er et spansk brand, som primært laver deres produkter af platinsilikone, som både er fri for lugt, farve og selvfølgelig fri for BPA. Platinsilikone findes naturligt i sand, kvarts og sten. Derudover er det også fødevaresikkert og slidstærkt, som gør det ideelt til køkkenet.

Lékué har forskellige produkter indenfor madlavning, så man nemt kan lave sund mad i mikroovnen og få flere grøntsager ind i sin hverdag. Lékués fem hovedkategorier er sund madlavning, bagning, køkkenredskaber, madopbevaring og to go.

Lékué er bl.a. kendt for deres bread maker, der er både fungrerer som en røreskål, hæveskål og bageform. Andre bestsellers er bacon makeren, popcorn makeren, bageudstyr samt deres nye linje til bæredygtig opbevaring.

Se Lékués katalog her

GEFU

Innovative køkkenredskaber sikrer langvarig madlavningsglæde i et stilrent design.

Det tyske brand GEFU har haft 75-års jubilæum, og er samtidig i front med innovative produkter indenfor køkkenredskaber, bl.a. Spirelli, som kan trylle grøntsager til spaghetti. De er især kendt for deres ”skræl og skær ”-produkter. Skærene er lavet i japansk stål, og det kan du med det samme mærke, når du skræller dine grønsager.

GEFUs høje kvalitet og innovative køkkenredskaber sikrer langvarig madlavningsglæde i et stilrent design, da funktionalitet ikke er det eneste der er vigtigt for dem. Køkkenredskaberne fra GEFU hjælper dig med at tilberede din mad og gør madlavningen eller bagningen lettere, så du sparer værdifuld tid. Tid du kan bruge på dine gæster eller på at udforske nye opskrifter.

GEFU har et bredt udvalg med over 1.000 forskellige produkter i deres sortiment med 5 års garanti.

Se GEFUs katalog her

Microplane

Ultraskarpe rivejern i verdensklasse, når kun det bedste er godt nok.

Microplanes rivejern adskiller sig fra andre rivejern, da der bruges en kemisk proces, kaldet foto-ætsning, til at skabe langvarige ultraskarpe skærekanter, der næsten ikke kan slides op. Den foto-ætsende teknologi gør, at skærene bliver skarpe som barberblade, der med præcision skærer ingredienser frem for at rive eller flå.

Microplane er kendt over hele verden for deres ultraskarpe skær. Deres rivejern bliver ofte brugt af professionelle kokke og har også medvirket i diverse madprogrammer, heriblandt Masterchef og Den store bagedyst. Microplanes rivejern kommer i tre forskellige serier med håndtag i softgrip, metal eller amerikansk valnøddetræ. Ens for alle serierne er, at alle rivejern er lavet med samme skarpe skær, der er produceret i USA.

Microplane laver mange andre produkter end rivejern. De laver blandt andet mandolinjern, boksrivejern, pizzaskærer og skræller. Derudover har Microplane også lavet en skæreresistent handske, da deres rivejern har ultraskarpe skærekanter.

Se Microplanes katalog her

Filer

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere