22.04.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Den ikoniske Zester fra Microplane har fået nye flotte farver

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nuværende farver i Premium Classic Zester-serien fra Microplane opdateres! De nye farver afspejler den moderne, skandinaviske stil med varme, elegante jordfarver.

Premium Classic Zester-serien er en favorit blandt Microplanes rivejern. Zesteren er foretrukket af passionerede hjemme-kokke såvel som professionelle kokke. De 11 nye farver er inspireret af minimalistisk, harmonisk skandinavisk design. De nye farve erstatter de hidtidige Zester farver på nær klassikerne sort og hvid.

Der medfølger altid et beskyttende etui ved køb af Microplanes Zestere, som gør det muligt sikkert at opbevare din Zester i skuffer og skabe. Zesteren har et ergonomisk soft-touch håndtag for maksimal komfort ved brug.

Microplanes rivejern udmærker sig ved at rivejernets skær er ætsede, hvilket gør bladene ultraskarpe. Den foto-ætsende teknologi gør, at skærene bliver skarpe som barberblade, som med præcision skærer ingredienser frem for at flå. Dette frigiver den naturlige aroma og styrker smagen. Samtidig giver denne teknologi rivejernet en længere levetid i dit køkken.

Alle Microplanes rivejern er lavet i rustfrit stål. I enden af Microplanes Zestere er der små silikone fødder, som gør at Zesteren ikke glider på underlaget under brug. Samtidig beskytter anti-slip foden mod ridser i din bordplade. Zesteren tåler naturligvis maskinvask. Microplanes Zestere med 400 mikrotænder er specielt god til at rive bl.a. citrusfrugter, hårde oste, ingefær, chokolade, muskatnødder og trøfler.

Microplanes Zestere i de nye flotte farver er på lager nu!

Mere fra Hamonoya ApS

Hamonoya ApS

https://hamonoya-europe.com

Hamonoya er grundlagt i 2003 som en distributionsvirksomhed, der sælger eksklusivt køkkenudstyr og bageudstyr og home accessoires af høj kvalitet til mere end 2.000 butikker i Danmark, Norge, Island og Sverige. Vores produktportfølje omfatter i dag et bredt udvalg af produkter fra 25+ leverandører fra Europa, USA og Asien. Både funktionalitet, kvalitet og…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere