11.09.2020  |  Business  |  Branchenyt

Malte Gormsen åbner showroom

Overvældende interesse får nu Malte Gormsen til at åbne eget showroom i København. Konceptet er udviklet af Malte Gormsen og Space Copenhagen.

Det var en temmelig nervøs Malte Gormsen, som for lidt mere end et år siden præsenterede sin første møbelkollektion.

"For et møbelsnedkeri, som mit, er det en stor satsning at lancere en møbelkollektion. Især fordi møblerne i sig selv er lidt krævende, og jeg var meget spændt på, om publikum forstod kollektionen og ikke mindst det store arbejde, der er lagt i hvert eneste møbel”, siger Malte Gormsen.

Det viste sig dog hurtigt, at Malte Gormsens møbler vakte opsigt, og det er baggrunden for, at han nu åbner sit eget showroom i Skt. Annæ Passage, som forbinder Bredgade og Store Kongensgade i København.

Showroomet er udviklet i et samarbejde mellem Malte Gormsen og Signe Bindslev Henriksen fra Space Copenhagen. Sammen har de skabt et konceptuelt rum, der er præget af en rå minimalisme, der lægger op til Malte Gormsens møbler, hvor træ og metal er de gennemgående elementer.

I showroomet vil man opleve skiftende udstillinger af Malte Gormsens møbler, ligesom nye produkter vil blive lanceret løbende. Men tanken er på længere sigt, at der også skal være midlertidige udstillinger.

 -HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere