25.11.2016  |  Business  |  Branchenyt

Møbelkoncern buldrer frem

Møbelproducenten Actona Company går frem på både omsætning og indtjening, viser nyt regnskab.

Actona Company, som er en af Danmarks største møbelproducenter, oplever i øjeblikket massiv fremgang. Det viser det nyeste regnskab fra koncernen, skriver finans.dk.

Regnskabet omfatter en periode på 14 måneder og viser, at Actona Company omsatte for 1,4 mia. kr. med en indtjening på 98 mio. kr. før skat, hvilket er en væsentlig forbedring sammenlignet med året før.

”Vi er meget tilfredse med regnskabet. Det er et resultat af en stor og dedikeret indsats fra vores 1.200 medarbejdere i Actona-koncernen. Den betyder, at vi igen har øget vores eksportandel, så over 80 pct. af vores produktion nu afsættes i udlandet”, siger adm. direktør og medejer Torben Villadsen til finans.dk.

Salg i mange lande
Actona Company sælger sine møbler i mere end 80 lande på verdensplan. USA, Mellemøsten og Australien er markeder, som koncernen for nyligt har investeret i.

Det er Jysk-ejer Lars Larsen, der ejer Actona-virksomheden, som i 1981 blev stiftet af den nu afdøde Orla Dahl Jepsen.

Lars Larsen kom til i 2015, og hans ambition med koncernen er at fordoble omsætningen over fem år.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere