03.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Lysdesign på Lyngby-fødder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lyngby Porcelæn er i manges øjne synonym med minimalismen og det industrielt-skulpturelle i dansk porcelænshistorie.

Selvom Lyngby Porcelæn de seneste år har lanceret nye design og relanceret moderne klassikere, der tager brandet i en anden retning end signaturdesignet ”Lyngbyvasen”, er Lyngby Porcelæn i manges øjne fortsat synonym med minimalismen og det industrielt-skulpturelle i dansk porcelænshistorie. Et DNA, der heller ikke fornægter sig i forårets nyhed, som er skabt i samarbejde med designstudiet Formgiverne. Bag Formgiverne står Cecilie Toklum og Robert Larsen, der sætter det klassiske Lyngby-udtryk i nutidig kontekst med et moderne lysestagedesign, som hylder det kendte vaseophav og opfordrer til at skabe sin egen lysskulptur.

Som designstudie er Formgiverne vant til at arbejde og formgive på tværs af kategorier. En kompetence, der ikke fornægter sig i forårets kronelysnyhed, der tager kreativt udgangspunkt i den klassiske Lyngbyvase og omsætter det til to stagedesign med selvstændig æstetik og personlighed. Fælles for begge nye stager, der er udført i Lyngby Porcelæns blankglaserede, hvide signaturmateriale, er således, at de nyfortolker de velkendte rifler, der med sofistikeret plissé-effekt er bredest forneden og bliver smallere og smallere mod toppen. 

I tråd med tidens kreative tendens og lyst til co-creation er de nye kronelysestager desuden skabt, så de klæder hinanden både parvis og i flok og dermed lægger op til at sammensætte sin helt egen unikke lysskulptur.

  • Lyngby Porcelæn Kronelysestage i hvidt, blankglaseret porcelæn findes i to højder(H: 7 cm og 11 cm) og koster hhv. 129,95 og 149,95 kr. (vejl.)

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere