14.03.2019  |  Interior  |  Outdoor

Lad småfuglene flytte ind i haven

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med det nye fugleshelter fra Eva Solo kan småfuglene ikke blot få ly i haven, men også tage hul på redebygningen allerede i det tidlige forår.

Fugleshelteret sikrer, at du kan nyde havelivets første spæde solstråler akkompagneret af småfuglenes sang. Shelterets vejrbestandige materialer får hurtigt havens små fugle som musvitter og mejser til at føle sig hjemme. Den elegante porcelænskuppel skærmer for det drilske forårsvejr, og sivfletmaterialet i bunden skriver sig både ind i udelivets farvepalette og giver fuglene et naturligt udgangspunkt for at bygge rede.

Shelteret kan klare vejret året rundt. Så når de små fugleunger har forladt reden, og efteråret og vinteren melder deres kølige ankomst, kan fuglene stadig finde ly og skabe liv i haven.

Fugleshelteret er blot sidste skud på stammen af Eva Solos store udvalg til havens fugleliv.

Læs mere om Fugleshelter

www.evasolo.com

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere