16.03.2017  |  Business  |  Branchenyt

Kop & Kande kom godt ud af 2016

Trods et fald i overskuddet kan Kop & Kande melde om fremgang i årsregnskabet for 2016.

Kop & Kande kan præsentere et årsregnskab for 2016, hvor kædens 96 butikker nåede en samlet omsætning på mere end 1 milliarder kroner inklusiv moms og et nettooverskud på 80 millioner kroner. Det skriver isenkræmmerkæden i regnskabsmeddelse.

- Både kæden og butikkerne kommer flot ud af 2016, og det gør vi ikke mindst, fordi butikkerne hver eneste dag yder en service, hvor kunderne mødes af kompetente fagpersoner, siger administrerende direktør i Kop & Kande, Peter Rønn, i meddelelsen.

Overskuddet for Kop & Kande-kæden landede på 24 millioner kroner, og det er en anelse lavere end sidste år.

- Når kædens resultat er to millioner kroner mindre end året før, skyldes det primært, at vi har sendt penge tilbage til kunderne i form af rabatkuponer til en værdi af 3,2 millioner kroner til kundeklubmedlemmer. Så i det store hele glæder jeg mig over, at både kæde og butikker oplever stigende omsætning, bruttoavance og overskud, siger Peter Rønn.

Mere fra Jeanette

Jeanette Dollerup Nørgaard

Se profil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere