30.01.2017  |  Business  |  Branchenyt

Kop & Kande: Kay Bojesen-aber er i høj kurs blandt tyveknægte

Den seneste tid har budt på en lang række tyverier af Kay Bojesen-aber i landets Kop & Kande-butikker. ”Vi tænker, at der er tale om bestillingsordrer”, lyder det fra direktør Peter Rønn.

De velkendte designeraber fra Kay Bojesen er gået hen og blevet favoritgenstand for tyveknægte. Det oplever man hos Kop & Kande, som på landsplan har fået stjålet en lang række af de efterspurgte træfigurer, skriver Sjællands Nyheder på sin hjemmeside.

”Det er et problem i mange af vores butikker, og vi tænker, at der er tale om bestillingsordrer, for tyvene går meget målrettet efter Kay Bojesen. Jeg har ikke overblik over, hvor meget Kay Bojesen vi har fået stjålet samlet set, men Kay Bojesen er klart det produkt, der bliver stjålet mest af”, siger Peter Rønn, der er adm. direktør i Kop & Kande.

Læs også: Kop & Kande-butik ribbet for en halv million

Og selvom figurerne er låst godt inde i glasmontrer, lykkes det stadig tyvene at få dem med sig hjem. De smadrer blot glasset, fortæller Peter Rønn.

Forebyggelse af tyverier
Tyveknægtene holder sig heller ikke tilbage trods videoovervågning og tågekanoner, som nogle af Kop & Kande-butikkerne har. Men kæden skal gøre mere for at forebygge tyverier, lyder meldingen.

”Andre steder har vi DNA-maling, så tyveri og indbrud er noget, vi arbejder på at forebygge. Vi holder også øje med de alternative salgskanaler såsom Facebook-sider”, forklarer Peter Rønn.

Natten til mandag den 23. januar fandt et af de seneste indbrud sted. Det gik ud over Kop & Kande i Hillerød, hvor et af butikkens udstillingsvinduer blev smadret. Det eneste, der blev stjålet, var en Kay Bojesen-abe til 10.000 kr., skriver Sjællands Nyheder.

Læs også: Brugskunstbutik ramt af 13 tyverier på over en måned

”Jeg tænker, at det er et bestillingsarbejde. Der stod mange andre værdifulde ting i vinduet, men aben var det eneste, der blev stjålet”, siger Martin Iversen, der er butikschef i Hillerød.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere