01.12.2022  |  Interior  |  Outdoor

Kom tæt på havens fugle

Indhold fra partner Hvad er dette?

Små fugle som mejser, bogfinker og rødkælke skaber liv i haven.

Eva Solo lancerer to nye mejsekugleholdere. En til at hænge op i et træ og en til at montere direkte på vinduet. Hjælp fuglene gennem den kolde tid for eksempel med hjemmelavede mejsekugler. Nyd fuglefløjt, fjerdragternes farvespil og livligheden, når et væld af forskellige småfugle lægger vejen forbi haven på jagt efter føde og læ.

Hængende mejsekugleholder:
Mejsekugleholderen har plads til tre kugler, og det er nemt at se, hvornår den skal fyldes op. Løft da blot den sorte overdel. Nem montering med snor, f.eks. i et træ eller et udhæng ud for dit vindue.

Mejsekugleholder til vinduet:
Når holderen skal fyldes op, skrues ståldelen blot af gevindet og påfyldes. Simpel montering med dobbeltklæbende tape direkte på vinduet.

Find produkterne her

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere