27.11.2018  |  Business  |  Branchenyt

Kom med inden for i spændende svenske hjem

Det virtuelle museum, Swedish Design Museum, byder nu inden for i en række karakteristiske svenske hjem.

Swedish Design Museum inviterer indenfor i en bred vifte af svenske boliger i en ny udstilling, som repræsenterer det typisk svenske, det elegante og mere moderne - og det enkle. Og det hele kan opleves via computeren. En række af hjemmene kan også besøges i virkeligheden.

Udstillingen "The Home Viewing Exhibitions" viser en række udvalgte boliger fra hele Sverige med typisk svensk design og arkitektur. Udstillingen tilbyder et bredt udvalg af boliger - fra villaer til lejligheder, både i byen og på landet, som vises i en kort periode i virkeligheden. Derefter kan boligerne ses online på museet.

Det skandinaviske design DNA

Meget lig herhjemme og dansk design er svensk design og arkitektur historisk set skabt til flertallet på demokratisk vis, og ambitionen har altid været, at det skulle kunne bruges i hverdagen. Man har i Sverige en lang tradition for at kombinere funktion og design endda til et overkommeligt prisniveau. Der er selvfølgelig nogle generelle og overordnede skandinaviske linjer i de svenske hjem, men flere steder er der også helt tydeligt at se at de svenske historiske og kulturelle referencer, der gør hjemmene typisk svenske og hverken danske eller for den sags skyld norske.

Der tilføjes løbende nye hjem til udstillingen, der løber frem til 31. maj 2019.

www.swedishdesignmuseum.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere