11.03.2020  |  Furniture  |  Design

Klassisk sofa i nyt formsprog

Indhold fra partner Hvad er dette?

Phantom er navnet på Eva Solos nyeste sofa, som er designet af den danske designduo, Tools®, der har hentet inspiration til sofaen fra klassiske sofaer fra før fjernsynets tid.

Gennem tiden har fjernsynet haft sit aftryk på den moderne sofa. Fra at være et siddemøbel, hvor man konverserede, er sofaen blevet et møbel, hvor man flader ud foran fjernsynet. I den klassiske sofa var ryggen fast, og sofaen var ofte forsynet med knapper i ryggen. Det er denne sofatype, som der er hentet inspiration fra i designbrandets nye sofa; Phantom.

Phantom er en nyfortolkning af den klassiske sofatype. Men i stedet for knapper i ryggen, så er knapperne forsvundet og erstattet af huller, som man kan se igennem. Det er netop denne detalje, som navnet Phantom refererer til, hvor knapperne ser ud til at være der, og alligevel er de der ikke. Ligesom en illusion.

Phantom fås med ben og bund i massiv natur eg eller røget eg. Phantom kommer som lænestol, 2-personers sofa og 3-personers sofa samt som 2-personers sofa med borde i hver ende af sofaen, hvor man f.eks. kan sætte sin kaffekop.

Priser fra: 13.995,- DKK

For mere information se evasolo.com

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere