01.03.2019  |  Dining  |  Accessories

Klassikere iklædt saftig rød

Indhold fra partner Hvad er dette?

De ikoniske klassikere fra Eva Solo har iklædt sig Berry red - en farve så dyb og lækker at man nærmest kan dufte sommerens saftige modne bær.

Intet udtrykker sommerens essens bedre end dugfriske solmodne bær. Eva Solo har iklædt nogle af de elskede klassikere i Berry red, så nu kan du plukke farven og tilføre et sommerligt udtryk til bordet året rundt. Inviter sæsonens lækre nye farve med til bords, når du dækker op med klassikerne som køleskabskaraflen, StayCool vinkøleren, termokanden, kaffekrusene og den magnetiske bordskåner.

Hvis du har svært ved at slippe den saftige røde farve, så fortvivl ikke, for du kan tage Berry red med på farten i form af drikkeflasker og termokopper fra Eva Solos populære To Go-serie.

Se alle klassikere i Berry red.

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere