11.05.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Kay Bojesens nye kunster

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kay Bojesen Denmark introducerer gallerivarer i sortimentet. Første levende billede på lærredet er Zebraen.

Det grafiske er et solidt element i den nordiske indretning og understøttes af tidens stærke interiørtrend: Litografiet og fotografiet. Med sit markante, monokrome udtryk sætter moderne artwork personlighed på indretningen - præcis som Aben, Flodhesten og alle Kay Bojesens andre træfigurer har gjort det i årtier - og det er derfor naturligt, at Kay Bojesen Denmark nu introducerer gallerivarer i sortimentet. Første levende billede på lærredet er Zebraen, der fortolkes i tre motiver og kanvasstørrelser: Som moderne fotografi skabt af den prisvindende fotografduo hagedornhagen samt som papirklip og kulskitse affotograferet fra Kay Bojesens egne arbejdspapirer.

Kay Bojesen Gallerivarer i kanvas med trærammer og ophæng af lædersnor findes i tre størrelser med hvert sit zebramotiv:

  • S/H moderne foto af hagedornhagen (40 cm X 56 cm) med sortbejdsede træprofiler og sort lædersnor koster 499,95 kr. (vejl.).
  • Stregtegning efter originalt papirklip (40 cm X 40 cm) med profiler i naturtræ og snor i naturlæder koster 449,95 kr. (vejl.).
  • Stregtegning affotograferet efter kulskitse (40 cm X 30 cm) med profiler i naturtræ og snor i naturlæder koster 399,95 kr. (vejl.).

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere