11.05.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Kay Bojesens nye kunster

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kay Bojesen Denmark introducerer gallerivarer i sortimentet. Første levende billede på lærredet er Zebraen.

Det grafiske er et solidt element i den nordiske indretning og understøttes af tidens stærke interiørtrend: Litografiet og fotografiet. Med sit markante, monokrome udtryk sætter moderne artwork personlighed på indretningen - præcis som Aben, Flodhesten og alle Kay Bojesens andre træfigurer har gjort det i årtier - og det er derfor naturligt, at Kay Bojesen Denmark nu introducerer gallerivarer i sortimentet. Første levende billede på lærredet er Zebraen, der fortolkes i tre motiver og kanvasstørrelser: Som moderne fotografi skabt af den prisvindende fotografduo hagedornhagen samt som papirklip og kulskitse affotograferet fra Kay Bojesens egne arbejdspapirer.

Kay Bojesen Gallerivarer i kanvas med trærammer og ophæng af lædersnor findes i tre størrelser med hvert sit zebramotiv:

  • S/H moderne foto af hagedornhagen (40 cm X 56 cm) med sortbejdsede træprofiler og sort lædersnor koster 499,95 kr. (vejl.).
  • Stregtegning efter originalt papirklip (40 cm X 40 cm) med profiler i naturtræ og snor i naturlæder koster 449,95 kr. (vejl.).
  • Stregtegning affotograferet efter kulskitse (40 cm X 30 cm) med profiler i naturtræ og snor i naturlæder koster 399,95 kr. (vejl.).

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere