04.03.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Køkken-klar med COOK-IT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med COOK-IT serien af skønne køkkenredskaber fra RIG-TIG, får man en hel buket af funktionelle redskaber til den daglige madlavning. Serien består af grydeskeer i 2 størrelser, et piskeris, en spatel og en multi-tang til f.eks. salat eller pasta.

Med RIG-TIGs nye COOK-IT serie af skønne køkkenredskaber af nylon og silikone, får man en hel buket af funktionelle redskaber til den daglige madlavning. Serien består af grydeskeer i 2 størrelser, et piskeris, en spatel og en multi-tang til f.eks. salat eller pasta.

Materialevalg og design sikrer at redskaberne kan bruges til alle slags gryder og pander, inklusiv dem med slip-let belægning. De er modstandsdygtige overfor høje temperaturer og samtidig så bløde, at de ikke laver ridser. De bløde overflader gør dem desuden behagelige at røre ved, og den støvede grønne farve passer godt ind i det moderne hjem.

COOK-IT kan kombineres med RIG-TIGs mange andre funktionelle produkter til køkkenet, f.eks. COOK & SERVE ovnfaste skåle, HOLD-ON grydelapper, HERBS vuggekniv og skærebræt eller det populære DROP dørslag af Viviana Degrandi, der tidligere har vundet en Red Dot Award.

DROP, der blev lanceret i 2017 i grøn, introduceres nu også i en flot, grå farve. Med DROP dørslaget kombineres fremragende funktionalitet med moderne, tidløst design. Placér salaten, bærrene eller andet der skal skylles i skålen, drej på håndtaget så indholdet omsluttes og hæld derefter vand direkte fra hanen ind i kuplen via toppen af håndtaget. Ryst og vandet drypper af, uden at salat eller bær falder ned i vasken.

Både COOK-IT og DROP er en fin gave til bage- eller madlavningsentusiasten, den studerende eller det unge par, der flytter sammen i deres første fælles hjem.

PRODUKTINFO: COOK-IT
Design: Søren Refsgaard
Materiale: Silikone, nylon
Mål: Grydeske stor 30 x 6 cm/ Grydeske lille 25 x 5 cm / Piskeris 25 x 6 cm / Spatel 30,5 x 7,5 /
Multi-tang 26 x 8,5
Farve: Grøn
Vejl. udsalgspris: Per stk. fra DKK 69,95 - 119,95 

PRODUKTINFO: DROP
Design: Viviana Degrandi
Materiale: BPA-frit plastik
Mål: H 10,5 CM / B 18 CM / L 34 CM
Farve: Grå, grøn
Vejl. udsalgspris: DKK 174,95 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere