25.01.2016  |  Business  |  Branchenyt

Kähler lancerer højtaler

Nyhed fra Kähler: en trådløs højtaler, der forener god lyd med æstetik.

Kähler er særligt kendt for sin keramik og de ikoniske, stribede vaser. Men nu bevæger Kähler sig ud i produktionen af den trådløse højtaler Fugato. Det skriver Jyllands Posten på sin hjemmeside.

Højtalerproducenten System Audio står, foruden Kähler, bag udviklingen af højtaleren. Den består af materialerne keramik, træ og læder og har en rund form, læderstrop og betjening på toppen.

Kähler skriver følgende om Fugato i en pressemeddelelse:

”Fugato tager udgangspunkt i de materialer, vi omgiver os med i vores bolig, hvor den tyngdefulde keramik og det naturlige træ af ask, eg eller valnød blandes med klassiske tekstiler samt eksklusivt læder og skaber det naturlige, nordiske look. Fugato er kendetegnet ved et simpelt formsprog, hvor keramikkens organiske form og blanke udtryk fremhæves af det groftvævede tekstil øverst på højttaleren”.

Fugato kan kobles til computer, tablet eller mobil, mens højtaleren har genopladeligt batteri med otte timers levetid. Fugato fås i fire farver og kommer på markedet i løbet af marts.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere