14.11.2019

Julens klassiske farver sætter trumf på kaffen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rød og hvid udgør - i selskab med sølvmetal - julens klassiske farvepalet.

De traditionsrige farver fungerer perfekt hele året, men fremtræder med ekstra pondus når kalenderen viser december og hyggebarometeret truer med at sprænge skalaen.


Den legendariske Moccamaster kaffebrygger favner nu højtiden med en varm metallic-rød, en cool vinterhvid og en elegant sølvmetallic, som hver især byder på velbrygget, aromatisk kaffe.

Moccamasters legendariske kaffebryggere, der har været garant for rygende varm og aromatisk kaffe i næsten fem årtier, fås i mange farver, der alle understøtter det ikoniske og enkle design.

En af de mest efterspurgte varianter er Moccamaster i sølvmetal, der til alle tider signalerer eksklusivitet.

Den matcher moderne køkkenindretning og rammer netop nu ned i en trend, hvor metalliske overflader sætter dagsordenen.

Sølvmetal har samtidig den ekstra kvalitet, at den sætter trumf på julens og vinterens klassiske  iscenesættelse - ikke mindst fordi metallerne reflekterer lyset og føjer noget ekstravagant til boligen.


 
Skal julehyggen have et ekstra pift fås Moccamaster ligeledes i en rød metaludgave, som på den ene side tegner den aktuelle højtid og på den anden signalerer dristig modernitet.

Den frække røde variant er således ikke blot en julegimmick, men et markant indslag i både det klassiske og det moderne køkken. Rød er nemlig ikke blot julens farve.

Det er også en af farveskalaens primærfarver – det vil sige en af de farver, der ikke er blandet af andre farver.

Samtidig er det livets og vildskabens farve idet den fanger vores opmærksomhed og udstråler varme og energi - helt i tråd med Moccamasters primære funktion: at brygge en aromatisk kaffe.

Hvid er en anden af julens markante farver - eller ikke-farver, hvis det skal være helt korrekt. Det er sneens farve, men også renhedens og uskyldens farve.

Hvid er samtidig symbolet på lyset, sandheden og intellektet. Den hvide farve har gennem generationer været en gennemgående kulør i køkkenet.

I dag, hvor der er kommer mere kulør og mere træ i de moderne køkkener fungerer den hvide Moccamaster som en trendmarkør. Den neutrale farve har nemlig kvaliteterne til at fremhæve kaffebryggerens skulpturelle design.
 

Mere fra Moccamaster Nordic ApS

Moccamaster Nordic ApS

www.moccamaster.com/dk

Der er mange grunde til at en Moccamaster er den bedste kaffemaskine på markedet. Moccamaster håndlaves på vor fabrik i Holland og brygger en hel kande kaffe på 6 minutter og temperaturen er konstant temperatur på 92-96 grader. Moccamaster er bygget på ideen, om at du altid skal få det bedste ud af din foretrukne kaffe

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere