01.02.2019  |  Business  |  Branchenyt

Iværksætteri og bæredygtighed i fokus på Formland

Ung iværksætter kåret som vinder af CREATORS COMMUNITY på Formland, der i går åbnede op med fokus på bæredygtighed og ansvarlighed.

I går åbnede Formland op for 70. gang og med 390 udstillere fordelt på 9 haller. Temaet fra messens side er Bæredygtighed og ansvarlighed og det kunne ses både i foredrag, udstillinger og trendområder rundt omkring på messen.

På åbningsdagen lige efter lukketid blev vinderen af konkurrencen CREATORS COMMUNITY Design Award kåret. Vinderen blev ISH Spirit med deres alkoholfrie drinks som GinISH og RomISH. Et alternativ til dem som gerne vil nyde det sociale i en cocktail - men ikke ønsker alkohol. Bag ISH står iværksætter Morten Sørensen.

Vinderen blev valgt ud af et stærkt felt på 50 dygtige iværksættere og kunne derfor løbe med 1. præmien; en stand på Formland Autumn 2019 og € 5.000.

Se flere billeder fra messen i galleriet ovenfor.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere