07.10.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Isterninger med personlighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREEZE-IT isterninger fra RIG-TIG

Med de nye FREEZE-IT isterningebakker fra RIG-TIG kan man let sætte et personligt præg på serveringen, hvad enten der skal nydes et glas vand, hjemmelavet lemonade, en cocktail eller en whisky.

Den lille isterningbakke støber i rektangulære forme, ideelt til drikkeflasker eller serveringskander med smalle flaskehalse. Den store isterningbakke støber i store kvadratiske kuber, så man kun behøver en enkelt isterning per glas, hvilket giver et eksklusivt og moderne look. Desuden tager de store isterninger længere tid om at smelte, så drinken holdes kold i længere tid.

Begge isterningbakker har et tætsluttende låg, så man undgår spild på vej til og i fryseren, og bakkerne er desuden nemme at stable. For at gøre serveringen mere indbydende for både børn og voksne, kan man let sætte sit personlige præg på isterningerne, ved at tilføje alt fra frugtstykker, limeeller citronskiver, mynteblade, spiselige blomster til naturlig frugtfarve eller små vingummibamser.

Brug for eksempel FREEZE-IT isterninger i den stilrene og smukke COOL-IT glaskaraffel, designet af Francis Cayouette.

Karaflen passer perfekt på hylden i køleskabsdøren og kan hurtigt tages frem, når der kommer gæster. De rektangulære isterninger passer også perfekt til RIG-TIGs genanvendelige drikkeflasker, DRINK-IT og CATCH-IT, og holder dermed vandet koldt i længere tid. FREEZE-IT Isterningebakkerne er fremstillet i silikone, som har en naturligvis slip-let effekt, hvilket gør det nemt at få isterningerne ud af formen.

Den store isterningebakke kan desuden bruges som bageform til små muffins, da den tåler ovn, og har samme slip-let effekt som almindelige bageforme i silikone. Isterningebakkerne er et godt alternativ til de klassiske isterningeposer, som må smides ud hver gang en pose er tømt. 

Tags: RIG-TIG

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere