23.07.2020  |  Business  |  Branchenyt

iRobot vinder design- og produktpriser i 2020

IRobot oplever i øjeblikket prisregn på baggrund af flere af deres intelligente husholdningsrobotter.

iRobot har nu solgt mere end 30 millioner husholdningsrobotter på verdensplan, hvor nyeste skud på stammen – robotstøvsugeren Roomba s9+ og robotgulvmoppen Braava jet m6 - på intelligent og automatisk vis samarbejder og sørger for, at dine gulve først bliver støvsuget og derefter vasket. 

Denne teknologi, designet samt Smart Home-integrationen har ført til de internationale design- og produktpriser Red Dot ‘Best of the Best’, iF Design Award og CES Innovations Award Honoree.

Både iRobot Roomba s9+ robotstøvsuger med Clean Base™ Ekstern støvbeholder og iRobot Braava jet m6 robotgulvmoppe har vundet den prestigefyldte Red Dot ”Best of the Best” i kategorien Produktdesign 2020. “Best of the Best” uddeles af Red Dot til de produkter, der særligt udmærker sig. Prisen symboliserer et avanceret design og går til de bedste produkter i kategorien.

I 2020 deltog designere og producenter fra mere end 60 lande med mere end 6.500 produkter i konkurrencen. Den internationale jury består af 40 eksperter med forskellige fagkompetencer, som i mere end 60 år har mødtes én gang årligt for at udvælge årets bedste design.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere