26.10.2020  |  Business  |  Branchenyt

imm cologne kommer online

Messen imm cologne kommer nu også til at blive afholdt i en hybrid form.

Gennem samarbejde med det sit advisory board og med coronakrisens nuværnde udvikling in mente, har Koelnmesse i fredags besluttet, at imm cologne 2021 skal realiseres i en hybrid messe gennem ’imm@home’ platformen. 

Her kan besøgende, der ikke kan rejse, få mulighed for at indgå digitale udvekslinger med industrien og netværke. Udstillere vil også kunne præsentere deres produkter gennem en række online-sessions.

Det nye format betyder også ændringer i planerne for LivingKitchen, der til næste år vil være en integreret del af imm cologne.  

”Vores målsætning er klar: At muliggøre imm cologne det kommende år på baggrund af de udfordrende omstændigheder. På basis af et kompakt udstillingsområde med et nyt, udvidet digitalt netværk og præsentationsmuligheder, vil imm cologne forsyne møbelindustrien med vigtige trends i det nye år”, siger Oliver Frese, COO hos Koelnmesse. 

Den nye messe vil være komplet med nye stand-koncepter og eventformater, der skal imødekomme den tyske regerings retningslinjer. 

“Med de nye stand-koncepter, tilbyder vi nye virksomheder et framework, der skal sikre synlighed I et kompakt område”, siger Claire Steinbrück, direktør hos imm cologne”. 

“Mindre områder og åbne stand-designs betyder også mindre personale og færre omkostninger. Ikke desto mindre kan brands præsentere sig selv selvstændigt”, fortsætter hun.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere