07.12.2017  |  Business  |  Branchenyt

Ikoniske opbevaringsglas vinder prestigefyldt tysk designpris

Relanceringen af Scala opbevaringsglas har sikret Holmegaard en designpris ved det tyske ICONIC AWARDS

”Godt design går aldrig af mode – og det er opbevaringskonceptet Scala et levende bevis på”, skriver Holmegaard i en pressemeddelelse.

Scala serien, der er designet af Ole Palsby blev introduceret for 25 år siden, tilbage i 1990’erne og blev dengang en stor succes til især opbevaring af tør- og madvarer i køkkenet. I foråret 2017 valgte Holmegaard at vække den klassiske serie med ultra-tætsluttende patentlukning og praktisk måleskala støbt ind i glasset til live igen i samarbejde med industriel designer Maria Berntsen og nu i en opdateret version med et mere blødt og kurvet udtryk – alt sammen for at kunne imødekomme den moderne forbrugers krav til både form og funktion. Serien er desuden blevet udvidet med matchende drikkeglas.

Nu har Scala så modtaget en ICONIC AWARDS 2018 i kategorien ”Innovative Interior – Best of Best” for sit opdaterede design, der lægger ny funktion og relevans til det kendte design.

www.holmegaard.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere